Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Korčok, nebo Pelegrini – Šest důvodů, proč dnes sledovat slovenské prezidentské volby

17 komentářů

RASPUTIN
@reproman....... Di ty ferdo opravdu ? Zatím přeci pohodově jdeme na západ, do náruče západní multikulturní žumpy demokracie, plné podrazů, zloby a nenávisti k jiným názorů a neschopných vlád starat se o své občany......
RASPUTIN
Smutek české válečné vlády, vyhrál a zaslouženě Pellegrini. A jinak Sokole, píše se Pellegrini, ne Pelegrini.😉
RASPUTIN
@reproman .. Prostě Rusko je náš Slovanský bratr, jsme rodina
Papanikula
Korčok = Drahoš

Nebo jako náš komunistick funkcionář , zelená guma lampasak Pávek

Doufejme , ze Slováci mají rozum a nezvolí Korčoka
Lior Chaos
Naše média protěžují Korčoka, “jel” by zřejmě na stejné vlně liberálů a vyhovovalo by to pětidemolici. Dofám, že Slováci mají více rozumu a zvolí si vlastní cestu a politika, který se nebude řídit nesmyslnými kroky EU a NATO, ne jako Češi, kteří teď doplácejí na to, co si zvolili.
Uvidíme jestli se rozplyne vlhký sen MPA, prázdné nádoby, která prodávala mobily, která si myslela, že v Maďarsku nezvítězí v parlamentnich volbách Orbán.
A pak bylo ticho.
Přeji Slovákům aby volili správně.
PEtr Tobes
tak jsem se paradne projel na kole, ted hodim neco na grill a pak si to nekdy po desate zapnu...myslim, ze Ivan Korcok ma slusne sance, Pelle ten zaver kampane dost podelal, viz vila atd..byl uplne marnej a bylo videt, jak ho to vlastne "nebavi", dela to hlavne kvuli svemu loutkovodici Hranolovi a je to poznat. no ale stejne muze uspet, kdyz prijde fakt hodne Harabinovcu a podobnych...proste dezole SK scena...tak uvidime
Mirek Ohmálek
@Papanikula Pellegrini je granát sám o sobě 🫣
reproman
@RASPUTIN Jak vy rádi používáte slovo žumpa, to mě baví.
Zapad jde aktuálně do řiti, o tom žádná. Přesto do něj srdcem patřím víc než do Ruska. Co se nenávisti k jiným názorům týče, to v Rusku se za ně zabíjí nebo posílá do trestných táborů. Ne na Západě.
reproman
Ze srdce přeji Slovákům vše dobré na zvolené cestě na Východ, do náruče mafiánů a oligarchů ruského typu.
(Teď ještě u nás Babiš a budeme tam taky.)
PEtr Tobes
tak posledni pruzkum, ktery ted zverejnili po skonceni voleb, je 51,1 pro Korcoka, coz znamena, ze to bude hodne vyrovnane a muze to byt kdokoliv...a neni to exit poll..no tak to bude opravdu napinave a to se i ocekavalo
PEtr Tobes
@Papanikula ze jsi putlerova filcka tady dokazujes dnes a denne, ale kdyz te to bavi...
Papanikula
@Mirek Ohmálek
No určitě lepší než Eurohujer Koracak
Papanikula
@PEtr Tobes
A vy podlézate Zelí ?

Je tam obcanska válka východu a zapadu s agresi Ruska a mají si to vyřešit sami
PEtr Tobes
@reproman np, kazdeho volba, me to docela zajima, kdyz vidim jak radi gauner Hranol a jak podleza zlocinci a nasemu nepriteli putinovi, tak me to lhostejnym nemuze nechat, ohrozuje to i nas..stejna jako Orban...hnus
reproman
Ač mám pár dobrých kamarádů Slováků, tohle mě fakt nezajímá. Slováci jako národ chtěli žít sami po svém. V klidu jsme se rozešli, a od té doby je to čistě jejich věc, která je mi stejně lhostejná jako novodobé trampoty mojí bývalky.
Not like Somebody
Minimálně šest důvodů proč dělat cokoliv jiného než sledovat slovenské volby by měl dát dohromady každý
Papanikula
Volíme Pellegriniho a ani jeden granát