Analýza

Zpět na článek

Vlach: Ukrajina jak na raketové střelnici. Západním sankcím se Rusové smějí 

10 komentářů

Alexey Yatsunin
15. dubna 2024 • 20:54
Nesmyslný článek pro věřící v poctivém tisku, čtěte dále tento nesmysl
Miloslav Podhola
6. dubna 2024 • 18:48
Díky sankcím obrátili se Rusové do Asie a Afriky, kde čile obchodují a získávání podporovatele.
Energetické potíže v EU je jistě těší.
Hulin No More
6. dubna 2024 • 10:44
Rus si naplánuje celosvětovou strategickou osmimachovou převahu Zirkon, ale nedomyslí, že v atmosféře zpomalí na polovinu... A tak mu ji Ukrajinci rozstřelí na ***. Ukrajina právě rozbila sny o světovládě Bažiny. Jen žvásty, žádná převaha se nekoná.
Uživatel_5307608
5. dubna 2024 • 21:37
Budanov je mluvka, dle něj měli být Ukrajinci loni v březnu na Krymu.
Uživatel_5417695
5. dubna 2024 • 19:16
Američani Ukrajince parádně podrazili a země EU dokáží jen plamenně kecat a dávat krásné sliby, které ale nedokáží přetavit v činy.
Obávám se, že svému osudu neuniknem. Putin Ukrajinu obsadí a bude ji okupovat. Pár let si dá oddech na dozbrojení a zesílení a pak se vydá směrem na západ a na sever a nám zpohodlnělým měkejšům pak nastane ta pravá "sranda".
No, asi to tak holt musí být.
Frysmir Frys
5. dubna 2024 • 18:49
10000,-dolarů,to je jak Dacia, ne tank Leopard,to budou vyrábět ještě dlouho.Kdyby tam aspoň nastala nějaká sebedestrukce.
Avatar - fero52}
fero52
5. dubna 2024 • 18:41
je možné, že se smějí, jenže v Rusku skoro nic normálně nefungovalo ani před sankcemi... proto miliony Rusů prchají celé dekády na Západ a nikoliv Evropané (ba ani asijští a afričtí migranti) do Ruska .... a kecy trollů a amatérských "analytiků" (kteří v Rusku nikdy nebyli) na tom nic nezmění. Viz http­s://fe­rohra­bal.bl­ogspo­t.co­m/2019­/03/rus­ky-sen-ktery-bych-pral-vsem-nasim.html
lug70
5. dubna 2024 • 18:29
Sankce proti Rusku vede jen něco přes 40 států světa a to vazalských k USA a to ještě většina dál s Ruskem obchoduje, akorát že oklikou aby se neřeklo. Po celém rusku jsou na budovách a bilbordech furt vidět reklamní nápisy západních firem. Rusové stále nakupují v Globusu atd. Sankce 100% dodržují jen blbci, jako jsme my. Raději kupujeme ideologicky očištěný ruský plyn a další ruské suroviny od překupníků za drahé peníze než napřímo. Možná ještě kromě ropy. Když všichni vidí, včetně USA, že sankce jsou na hov... a USA svoje evropské vazaly stále tlačí k dalším a dalším protiruským sankcím, nabízí se otázka, jestli náš americký "spojenec" nemá v plánu krom Ruska dostat jedním vrzem do kolen i Evropu aby se zbavil jeji konkurence na světových trzích. Jak jednou pravil jeden z nejmocnějších můžů USA, Henry Kisinger "Amerika nemá stálé přátele nebo nepřátele, jen své zájmy" a další jeho výrok taky mluví sám za sebe "Být nepřítelem Ameriky je nebezpečné, být jejím přítelem je smrtící".
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
5. dubna 2024 • 22:21
@lug70
Perfektně a pravdivě napsáno. 👏👏👏.
Uživatel_5417695
6. dubna 2024 • 12:34
@lug70 Že jsem tak smělej, co vlastně očekáváte od příchodu ruského světa, že jste jeho tak velkým stoupencem?
Vy si vážně myslíte, že ruský svět vám nějak zlepší vaši životní úroveň ve srovnání s tím co máte teď? Myslíte, že ku příkladu budete mít vyšší důchod než máte teď, nebo že si za něj budete moc dopřát víc než si můžete dopřát teď? Nebo třeba, že budete mít lepší přístup ke kvalitnějšímu zdravotnictví než vám zajišťuje náš současný západní demokratický systém? A nebo snad očekáváte, že vám ruský svět umožní abyste se vyjadřoval hlasitěji než vám umožňuje naše současné západní demokratické společenské uspořádání?
Nebo co konkrétně od ruského světa vlastně očekáváte coby jeho evidentní stoupenec?
Předem vám děkuji za odpověď.