Zprávy

Zpět na článek

V Praze demonstrovali Rusové proti Putinovi. Navalného lidé hlásí protesty také z Ruska

21 komentářů

bella.
17. března 2024 • 22:11
připadám si doma v Praze a v Česku, jak u blbejch! Pořád jen Východ a pořád jen sympatie k Ukrajině a Navalnému.Nevím proč Rusové zde demonstrovali proti Putinovi, ale většina Rusů tady je high level, ti určitě nic nepálili, leda tak dělníci a studenti. Zato nevzdělaní Ukrajina je zalezlá, jen přežít další prodloužený rok a honem rodit a rodit ! A další co sem pořád lezou doatávají další dávky a vzdělání a co jako my?!

Navalná bude další Gusta Fučíková, jakoby jí nestačilo, že má po boku milionáře, kterého bleskově za trpitele čenžla a , bude rajzovat po světě a " bdít na odkazem " a Zelenskyj dál bude drtit desítky vyčerpaných pár staříků ve své válce, místo aby je přišel obeslat povolávacím rozkazem do Ćeska . A De-bil Macron spustí svými vojáky co chce poslat na Ukrajinu to, co provedli Francouzi ve Vietnamu a po víc, jak desítce let to dorazili Američané, po kerých to žádalo NATO..Vietnamská válka byla díky Francouzům .Že si ten Macron nepřečte aspoň dějepis!
A když si dám doma scénu : koupený prezident , z Hradu pro svou tchýnii udělal pečovatelák,( tam nemá ona co bydlet !) a na vlastní důchodce kašle , plete si hranice, šoue podporu do Ukrajiny, ale my máme hranice tady a tady má šoupat lidem podporu, a který co mu nenapíšou to sám nedá a když si dám fialové vidění světa od cvoka, který nezvládá ochranu vlastního lidu. je mi do brek.Já je tady nechci , nechci, nechci ! Já už se necítím doma, doma , doma!
Hej "Hrade " , kde domov můj ?! !!!!!!
------------------------------------------------------------- ------------------------------
lennon
17. března 2024 • 23:38
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miroslav Hraběta
18. března 2024 • 10:53
@bella. To si připadáš dobře 😃 Já tady nechci tebe. Ale chápu, být tupý jako ty, taky se vztekám 😃😃
Lilith Černá
18. března 2024 • 19:48
@Miroslav Hraběta Má pravdu! Ukáčka jsou horší než černé neštovice. Dotáhla sem choroby, které bolševik vymýtil a 55 let jsme o nich maximálně četli v sociálních románech. Přicházíme o miliardy kvůli nějaké východní sebrance, která nás tady v 68. taky okupovala. To jste se všichni pomátli, že nevidíte, komu to slouží? Rusku těžko. Evropa je v ***i!
lug70
17. března 2024 • 20:34
Kdyby Navalnyj byl politikem třeba v Německu nebo i u nás, tak by liberálové na něm nenechali nit suchou a vláčeli by ho za jeho názory bahnem. Navalnyj se západním propagandistům jen hodil (a ještě furt hodí) do krámu, jako propagandistické beranidlo proti Putinovi, jinak by po něm neštěkl pes. Kdo vlastně Navalnyj byl a co je tu hrané, dobře vysvětlil na videu slovenský poslanec Erik Kaliňák.
http­s://y­outu­.be/TC­Ckzbhs­Er4
Avatar - našinec}
našinec
17. března 2024 • 19:11
Je zajímavé, jak se provládní média vyhýbají tématům jako je Černý kašel a další choroby. Proč na to upozorňuji? Vzpomenete si, na co byli naši politici upozorňováni po zvacím dopise pro UA uprchlíky a začleňování jejich dětí do třídních kolektivů v ČR? Přesně na tohle!
Lilith Černá
17. března 2024 • 18:34
A bylo jich tam aspoň tolik jako těch blbečků, co demonstrovali za Ukrajinu? Už vám tam nechodí ani Ukáčka a je tam víc pisálků než demonstrantů.
bella.
17. března 2024 • 22:19
@Lilith Černá
Proč by na sebe ukáčka upozorňovala, dyť už se zabydlela! Je jim krásně, mají domovy tady a tam dovolenou.Co by chodili demnostrovat !Za co asi tak!Že jim Zelenskyj bez jejich pracovních povolení a studentských výkazů otevřel vyžírkovskou cestu do Evropy ?
Copak nevíte, že teď se drží a ještě chvilku, aby měli české občanství?
Jako národ zblbneme touhle integrací a žádná příští vláda je domů už nebude most poslat.Proto fofrují a dnes a denně si sem chodí pro evropský zdarma gáblík !

----------------------------------------
Lilith Černá
18. března 2024 • 19:51
@bella. Bojí se, aby si je tu nevyhlídli verbíři! Blb Nutella se u Strakoše chlubil, že jich tu 120 tisíc hákuje. A mohla bych je vidět? Vsadím boty, že tam počítají ty, kteří tu pracují už třicet let. Tyhle nově příchozí vidím se jen flákat a pochlastávat. Jestliže němečtí politici vyjádřili zklamání nad pracovní morálkou Ukáček, V Německu se jich do pracovního procesu zapojilo minimum, u nás to nebude lepší. V celém středočeském kraji to bylo směšné číslo. V Praze taktéž, bohužel jsem ten údaj zapomněla.
bella.
20. března 2024 • 21:49
@Lilith Černá
je jich k milionu, 130 000 přiznává strana a váda, že pracují.V tom milionu jsou stovky tisíc dětí, výrostků a " studentů! na čestné prohlášení, v tom milionu jsou těhotné a na mateřské a snad už i rodičovské,v tom milionu jsou starci , které tady mají Lourdy ,Asi tak nějak. Nemůžeme zaměstnat ani zbytek, protože nemají vzdělání a dělnická místa jsou už obsazená.A protože nemají vzdělání, když už i pracují, berou málo.Do státní kasy tedy daní málo, ale na zdravotní péči mohutně překračují i Čechy atd atd.
Česko je naplněno.Jenže oni pendlují. Tady chvíli, chvíli dovča na UA a zase sem.
V tramajích už není slyšet nic jiného, než jejich ruština.Zvláštní je, že jim nevadí hovořit jazykem " agresora " , najednou je jim ruština dobrá - Fiala by měl být souzen!!!!
Miroslav Hraběta
18. března 2024 • 10:55
@Lilith Černá Z blbečků tam nikdo nebyl. Sedělas přeci doma 😃😃
bella.
20. března 2024 • 21:51
@Miroslav Hraběta
Denně s nimi mluvím. Blbeček je jen ten, kdo nechce , nebo neumí zjišťovat co ta protistrana má za názory a pak pindá v Reflexu, jaký jsou to chudinky.
-----------------------------------------------------------------------------------
vojtech cizek
17. března 2024 • 18:17
Předpokládám že tahle akce bude mít zásadní dopad na současné dění! Nevzdavejme to!
Nella Sabova
17. března 2024 • 18:21
Ano souhlasím s vami@vojtech cizek
Lilith Černá
17. března 2024 • 18:34
@vojtech cizek Tak určitě!)))
bella.
20. března 2024 • 21:52
@vojtech cizek
můžete říct co jste tím myslel ?!
Nella Sabova
17. března 2024 • 18:09
Predpovedela princezna Diana a chobotnice(USA)v den zatmeni mesice a slunce (3.rijna.2005)Rusko zaútočí i na ČR v roce2025.... Cekejme válku ,demonstrace Čechů to zbytečné urychlí.s Putinem jak s Adolfem Hitlerem. Lidi neblbnete a raději hoďte zpátečku
Nella Sabova
17. března 2024 • 18:14
Rusy....!!! Jdete do své země demonstrovat,akorát se na nás Rusko pěkně na*** a válka se zbytečně urychlí...proč demonstruje v ČR když máte ruské občanství???? Podle mne je to opravdu naschvál.válka se nám nevyhne .....
Frank51482
17. března 2024 • 16:25
Proč nejedou demonstrovat domů do Ruska?
Lilith Černá
18. března 2024 • 19:53
@Frank51482 No přece proto, že tady na té demonstrativní nenávisti k Putinovi a Rusku založili živonost á la Sašenka Mitrofanov (dříve milovník SSSR v Rudém právu), Romancov, Fištejn...
Fištejn není aspoň takový blbec jakoti první dva.
bella.
20. března 2024 • 21:56
@Frank51482 ¨hm, oni Ukrajinci taky přece demostrovali jejich Majdan imrvére u koně na Václaváku, pročpak ne na Ukrajině?A pročpak, když tam jedou na dovolenou ze štědré země Česká republika, pročpak drží ústa?Dyť , když nejdou podpořit Zelenského, jsou to ještě Ukrajinci, anebo se v těch teplákácj tady v Praze považují už za naše občany!