Zprávy

Zpět na článek

Manželství pro všechny je zbytečná kulturní válka. Průzkum odhalil, že vadí jen cca 9 % Čechů

7 komentářů

Pavel Maleček
8. února 2024 • 11:48
Hm, průzkum provedený na katedře sociálních věd Fakulty humanitních studií Univerzity Karlovy. Zajímalo by mě kde se tam vzalo těch 9% hrdinů, kteří v tamní ideologické neomarx-progres totalitě "manželství pro fšechny" horlivě neprosazují. Odmítají těžko, to by je tamní fanatici ze školy vyštvali.

Jinak ano kulturní válka to je. A pěkně drsná. V níž neomarx-progres fanatici s jejich nejen gender, ale i LGBT, multikulti či eko-klima povinným sebemrskačstvím už společnost otrávili, i z ne nepodstané části vyděsili natolik, že aby měla od neustálé masáže, pomlouvání či vyhrožování pokoj, raději nad tím, jí jasně destruujícím "manželství pro fšechny" souhlasně mávla rukou. Jen aby od těch všudevlezlých otravných aktivistů i jim na ruku jdoucích (kvůli politickým bodům) politikům pokoj byl.
Když takováto společnost nechápe, že tímhle ústupkem ještě drzejším a společnost víc destruujícím požadavkům neomarx-progres fanatiků dveře otevře.
Když tohle zastaví až bičem ne jen do vzduchu práskající islám. Co veškerou humanitní progresi do starých pořádků vrátí. V nichž žena hodnotu ovce, v lepším případě velblouda měla. Co se dělo s homosexuály, ke všemu veřejně exhibujícími raději menluvě.
Pak bude pozdě nad svou blbostí či ideologickou nadutostí kvílet a rvát si vlasy. Zvláště když západní hetero muži výhody islámu vůči ženám a v rodině poznají.
Vera Diblikova
7. února 2024 • 13:00
No, nevím, mě se nikdo neptal.
Vimproc
6. února 2024 • 17:28
Tak asi nejrozporuplnější bude to, jak vyřešit, aby dvě stejná pohlaví měla spolu děti a třetí jim do toho nebrblal. A pak rozvody s úpravou styku s dítětem. To jsem vážně zvědavá, jak to udělají. Rodné listy typu rodič1 a 2 už byly vysmáty. Tak se ukažte kreativci. Jinak ať si žije člověk třeba se psí smečkou v manželství. Příroda se obelhat nedá.
Bohuš moodler Havel
6. února 2024 • 16:53
Problém není sňatek, ale „reprodukční prostituce“. To je část titulku z Lidovek a vystihuje problém. Pan dr.Honzák tvrdí, že děloha není futrál na dítě.
Kde je pan Hromada, který sliboval při podpoře partnerství, že je to vše a víc nechtějí. Salámová metoda.
Lubomír Horký
6. února 2024 • 16:26
Že manželství pro všechny vadí jen 9% Čechů je nesmysl. Moc by mně zajímalo, jak zněla otázka. Samozřejmě ať máme všichni stejná práva, ale nejmenuje se to manželství. Nemůže se stejně jmenovat něco, co je jiné. A jiné vždy bude. Když lesby a gayové tvrdí, že chtějí mít stejná práva,ať je mají, pro to je asi těch 93% Čechů z průzkumu. Ale proč trvají na názvu manželství?Prostě chtějí být za každou cenu stejní, jako hetero páry. Ale to nikdy nebudou. Proč jim to konečně nevysvětlí různí aktivisti absolvující mnohá genderová studia?Na jednu stranu chtějí být ve všem stejní a na druhou svoji jinakost různě oslavují různými pochody.Já si myslím, že není co slavit. Hlava mi to nebere.Ale odsud-potud.Aby to s těmi požadavky nepřehnali.
willi48
6. února 2024 • 19:08
@Lubomír Horký Docela rád bych viděl ten vzorek u kterého dělali ten průzkum.
Tomáš Kostelecký
6. února 2024 • 15:58
Tak mě je celkem jedno kdo koho jak a podobné detaily, ale vadí mě, že mě s tím pořád někdo otravuje. A pochod hrdosti na to, že jsem *** je taky dost divné. Proč třeba nejsou pochody hrdosti hluchoněmých. Homosexualita je nemoc a argument, že se s ní někdo narodil a proto, že je to normální je hloupost. Stejně tak se narodil pedofil, nekrofil, sadista a další.