Zprávy

Zpět na článek

Systém, který selhává a nechrání. Oběti domácího násilí nevěří soudům ani policii, ukázal průzkum

4 komentářů

Pavel Maleček
22. ledna 2024 • 19:13
Klasické manipulativní obrácení příčiny a důsledku. Nejdřív léta chrlím nafouklé drby o neschopnosti policie a soudů řešit domácí násilí, až tomu nakonec ti skutečně domácím násilím postižení uvěří a na "stát" se s řešením svého problému neobrátí. A když ano, v okamžiku když se šetření a hodnocení nevyvíjí dle jejich představ, tím navedeni o selhání systému mluvit začnou.
S důsledkem u dobrotrusných lepšolidí obvyklým - těm kterým prý chtějí pomáhat nejen že nepomůžou, ale dokonce ublíží.

A k tomu díky hysterické medializaci s dopadem na destabilizaci a rozeštvávání společnosti, nejen mužů a žen. A tak otázkou je, zda jde ze strany těchto lepšolidských dobrotrusek o záměr, či jsou v tomto užitečnými idioty těch, kteří chtějí těmito metodami společnost rozeštvat,aby ji pak snadněji ovládli.

Čímž netvrdím, že i soudy a policie občas selžou, či že by neměly být prokázané případy domácího selhání tvrdě trestány. Ale házet to na společnost jako celek je cestou do pekel - těch neomarx-progres, tedy socialisticko totalitních. V nichž už, mezi námi, ten prý vyspělejší Západ je.
Hulin No More
22. ledna 2024 • 13:27
proč ještě urbanová se studenou nemají chlapa?
Richard Šebesta
22. ledna 2024 • 13:04
To je velký problém celé společnosti a jen to dokazuje prázdnotu a faleš současných politiků.Pomáhat a chránit je ten nejdebilnější nápis na policejních autech,které jsem v životě viděl a to mi 65 let.Takovou kravinu musel vymyslet opravdu DEBIL NON PLUS ULTRA. Za prvé by to měla být samozřejmost a když to navíc zavedli za ministra vnitra Langra,pokud se nepletu tak to logicky znamenalo,že předtím policie nepomáhala a nechránila ? Celá justice by potřebovala reformu a to komplexní od základu. Jenže třeba agent Bureš to měl ve volebním programu v roce 2013 když šel se svým ANO do voleb i o 4 roky později a pochopitelně nesplnil nic za celých 8 let co byl u moci a měli justici na starost jeho ministři ( i dvě ženy).Prostě skutek utek a stejné to je i u současné vlády. Tu spíše zase zajímá co se děje na Ukrajině než aby se zajímala o to co trápí jejich občany.
Richard Šebesta
22. ledna 2024 • 13:07
@Richard Šebesta Jestliže nějaký hňup dostane podmínku když dlouhodobě znásilňoval nevlastní dceru,tak to znamená,že je něco hodně shnilého ve státě českém !!!