Zprávy

Zpět na článek

Cítím se být nevinný, řekl Cimický. Je obžalován ze čtyř znásilnění a pětatřiceti sexuálních vydírání

5 komentářů

giorgio287
4. ledna 2024 • 15:43
Proč mám pocit, že doktor Cimický je již dopředu odsouzen, "jen" je to potřeba dát na papír?!? Kdyby nebyl slavný a majetný ale utahoval šrouby na pásu, žádná by jej nežalovala a po desítkách let už vůbec ne.

Jak lze po mnoha letech prokázat znásilnění? To má dotyčná fotku, nebo zvukový záznam? Asi ne. Takže je to tvrzení proti tvrzení. A na základě toho má být někdo poslán do vězení? Neuvěřitelné.
giorgio287
4. ledna 2024 • 15:51
Co když se nic neprokáže? Kolik let natvrdo je sazba za zničení života nevinnému?
Richard Šebesta
4. ledna 2024 • 12:44
Vzhledem k tomu kolik skutků má pan psychiatr na svědomí a že tuto trestnou činnost páchal skoro půl století jak hlásili v ČT tedy od roku 1979 je zřejmě vinen. Na druhou stranu to že se to údajně vědělo a přesto se nic nedělo tak musí být něco hodně shnilého ve státě dánském (českém) a československém. Selhaly oba režimy jak současný režim tak i ten komunistický když to dopustily. Proč se neozvaly samotné oběti tedy poškozené ženy je kapitola sama pro sebe. Jistě mezi poškozenými bylo mnoho žen které u něho hledaly pomoc tedy měly psychické problémy u těch by se to dalo pochopit ale ne všechny byly jeho pacientky viz. třeba jedna moderátorka ČT zhruba před 20 léty. Proč to tato nenahlásila tak to je zcela mimo realitu. Možná že kdyby to tehdy udělala nemusely by se další skutky v tomto miléniu stát.
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
4. ledna 2024 • 14:10
@Richard Šebesta Ve vzduchu se vznáší tučné odškodné, to se pak cítí být znásilněná i ta největší ***. Vzpomeňte na Kulínského, jak mu matky cpaly holky do postele, aby mohly do světa a když to prasklo, tak najednou byly všechny zneužité🤑
Richard Šebesta
4. ledna 2024 • 14:30
@Petr Fojtik Netvrdím,že na tom co píšete není něco pravdy na druhou stranu že by tak moc žen lhalo ? Pravda bude někde uprostřed. Stále mne fascinuje že to dělal údajně více jak 40 let a nic se nedělo.