Zprávy

Zpět na článek

Zemřel Ctirad Mašín. To zas bude řečí

55 komentářů

cartouche66
21. srpna 2011 • 08:27
Jak bolševik? Honztko bojoval na Dukle a kdyby se mu ty dva hitlerovský pachanti postavili tam, v čestném boji, složil by je poprávu pěknou dávnkou svho automatu, jako jiné jejich předchůdce. Ale tady byl zákeřně překvapen ve službě když jm chtěl pomoct u autone a pak po vzoru esesáckých vrahů (a ani ti by tohole asi nedokázali) podříznut s rukama svázanýma za zádama. Mašíni patří do rukou libyjských "vzbouřenců", aby jim pomaloučku tupým nožem upižlali jejch zločinecký hlavy
cartouche66
21. srpna 2011 • 08:22
Ale ***, z Kuby do USA se pravidleně palve po vzájemné dohodě obou zemí o kvótách, ale naopak to byl donedávna problém! Mexičané střílí Mexičany - jen za polsedních pár let už jich postříleli na 30 tisíc - víc jak v Iráku a mezi Amíky to je jen o málo lepší - totéž stihli od skončení studený války taky a to se tam žádná "drogová válka" nevede. Prostě se jen tak stříelj a vražděj, protože kapitalistickej bordel nese sebou frustraci asociální napětí, spojený s násilím posíleným volným nošením zbraní. Je to masakr a prasárna. A tlačí se to všude, takže dráty měly svoje kouzlo. I Usáci to vědí a tak je začali stavět - pozdě, ale přeci
strassidlo
18. srpna 2011 • 13:38
Šmarjá, už si konečně zjistěte jak to bylo a nemelte totální zhovadilosti. Ti ***i nezabíjeli jen na tzv. útěku, ale dlouho před tím a hlavně pro radost a pro peníze. Vždy však pro svůj osobní prospěch, vraždění je bavilo a prachy roztáčeli s kurv.ama a za luxusní blbosti. NIKDY PROTI KOMUNISMU NEBOJOVALI! To byla jen báchorka, kterou si vylepšili pozici pro německé a americké úřady. Jejich oběti nebyli komunisté. Naopak STB Mašíny ochraňovala před kriminální policií, která je stíhala nikoliv za politické skutky (žádné totiž nespáchali), ale za loupeže a vraždy.
Petr Eugel
18. srpna 2011 • 12:53
Ze by zanedbane detstvi???
panna
16. srpna 2011 • 14:29
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
panna
16. srpna 2011 • 14:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
panna
16. srpna 2011 • 14:16
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kwanti
16. srpna 2011 • 09:03
přesně tak, prostřílet se od někud někam není hrdinství, a už vůbec to není na vyznamenání. Mezi námi žilo a žije daleko víc opravdových hrdinů, kteří pomáhali a neublížili při tom ani mouše, ale o těch se nemluví. Náš národ si tak nějak vůbec neumí vybrat vzor (viz Kajínek, čímž je nehážu do jednoho pytle)
bartape2
15. srpna 2011 • 22:45
Svoboda naroda ma vetsi cenu nez zivot nekolika jednotlivcu. Pro me to jsou neuspesni odbojari, nicmene alespon se pokusili narozdil od ostatnich. Spachat atentat na vysoke statni predstavitele neni jako prace s buzolou a verim, ze to muze vyzadovat mnoho financi. Ovsem vysledek takove akce zpravidla nebyva ohromujici (za smrt jednoho skopcaka bylo zabito nekolik set, ne-li vice lidi). At tak ci onak, mnoho horsich zlocincu zustalo nepotrestano a nikomu to dnes zily netrha. Problem ceskeho naroda vidim v tom, ze chce hovn0 delat a mit se dobre a najde se jen malo vyjimek (Masinove), kteri chteji neco pro narod (tim padem i pro sebe udelat). Tak to bylo, je a asi i bude nadale.
jirkaso
15. srpna 2011 • 19:26
Pro mě takhle. Když utíkám přes hranici a zabiju někoho kdo po mě jde - souhlas. Podřezat omámeného a je jedno že nepřítele, je pro mě nehrdinské a už vůbec né na vyznamenání. respektivě vzor hrdinsví.
Mimochodem jejich boj proti komunismu po útěku celkem rychle vyprchal.
To je pro mě důvod jim vyznamenání nedávat. Jiní by si ho zasloužili více.
PS: argumenty že komunisti byli hlavně v této době zákeřné je.bky nepřijímám, to víme všichni soudní. Mimochodem já tvrdím ,že komunismus byl horší než nacismus - Zabíjet vlastní národ je horší.