Zprávy

Zpět na článek

Extrémní výtržnosti v Dublinu. Protest proti migraci se zvrhl v řádění ultrapravicových chuligánů

4 komentářů

Marie Ziani
24. listopadu 2023 • 17:41
Nechapu,jak nize polozene komentare mohou odsuzovat pachatele bez znalosti jeho puvodu.Zil v Irsku 20 let.Byl to mazna vychodoevropan
Minuly tyden 75 lety chlap ve Fr podrezal krk zahradnika Mourada jen proto,ze jeho podnikove auto parkovalo z pracovnich duvodu pred vyjezdem.A pritom mu rasisticky nadaval a vyhrozoval.Scena byla natocena spolupracovniky zraneneho a doplnena zaznamy kamer. O tom se v Ceskych mediich mluvilo?
Uživatel_5670214
24. listopadu 2023 • 11:59
Je hezké, jak ti , co řádí, jsou něco utra. To bude asi jako mobily. Ty jsou taky "Pro" a "Ultra". Co by to bylo za demonstraci, kdyby nevysklili pár výkladních skříní a nezapálili pár aut?
To by si toho nikdo ano nevšiml. Takhle mají noviny o čem psát a třeba někdo zmíní i ten důvod, proč se protestuje. Tím důvodem jsou muslimští migranti -okupanti, co postupně zaplavují Evropu a proměňují jí v divoký chalífát. Když ti tupí politici nevidí a neslyší, musí hořet auta. Třeba si pak všimnou, že se něco děje.
Richard Šebesta
24. listopadu 2023 • 11:58
Komisař Harris : Takové výtržnosti jsme dosud nezažili. Zvykejte si komisaři i Irsko které jak vidno bere migranty odkudkoli (pachatel bude taky chuťovka odněkud z Arábie) bude mít problémy jako západní eurozóna. Je to celkem přirozený a normální jev většina měst západní Evropy včetně ostrovních zemí VB a Irska je už multi-kulti kde se migranti zejména muslimové roztahují a dožadují se výhod skoro větších než domácí. Jak to dopadne ? Je celkem jasné nám obyčejným lidem ale nikoli těm co sedí v Bruselu.
Marie Ziani
25. listopadu 2023 • 09:41
@Richard Šebesta ,mimo jine je v Irsku i 500 000 UK.