Zprávy

Zpět na článek

Psychiatr Cimický je ve vážném stavu ve střešovické nemocnici

8 komentářů

Marie Ziani
26. října 2023 • 13:18
Odkud pochazi jeho prijmeni,puvod?
DAFENEK
22. října 2023 • 12:00
Pokud žena nenahlásí takový skutek do tří dnů, policie by se tím neměla zabývat. Množí se takováto obvinění po deseti i více letech a téměř vždy se jedná o mediálně známé nebo bohaté VIP osobnosti. On je také rozdíl v tom, jestli pachatel někoho přepadne a za pohrůžkou násilím znásilní, nebo se seznámí třeba v baru, žena s mužem popíjí a koketuje a ve čtyři ráno s ním jde na hotelový pokoj, to si myslí že se tam budou modlit? Vím že spousta takto nahlášených případů byla ve skutečnosti jinak. Tím se nezastávám skutečných pachatelů, těm bych tresty ještě zpřísnila a pokud jde o dítě tak vykastrovat a doživotí. Vše jeto o zdravém selském rozumu.
Richard Šebesta
22. října 2023 • 14:24
@DAFENEK Na ženu máte překvapivě seriózní názor. V očích feministek by jste byla sorry za ten výraz čarodějnice. Musím přiznat že máte v podstatě pravdu. Každý normálně inteligentní člověk přece ví že platí přímá úměra pokud jde o nahlášení tr.činu tedy čím dříve tím lépe a netýká se to pochopitelně jen znásilnění ale obecně každé trestné činnosti. V tomto konkrétním případu lze některé ženy chápat a zdůrazňují jen některé neb byly na Cimickém závislé a měly psychické problémy. V kauze Feri kde byly skutky ohlášeny po 3 až 5 letech to je něco jiného a zde plně platí co jste psala.
Marie Ziani
23. října 2023 • 12:11
@DAFENEK Az na tu prvni vêtu s vami naprosto souhlasim.
Postizene zeny hned nebo nikdy nenajdou odvahu,aby pachatele udaly.
Obzvlast,kdyz se jedna o znamou osobnost.
V soucasne dobe je tomu dost casto naopak.Udavaji nevinou osobu z jinych duvodu (zar­livos­t,pom­sta,pod­place­ni ....)
Richard Šebesta
22. října 2023 • 10:35
Je prakticky vyloučeno aby takové množství případů bylo smyšlených. Že jsou mnohé promlčené je logické vždyť některé jsou staré 20 i více let. Je spíše otázkou proč ony ženy tak dlouho mlčely ? Pokud došlo k intoxikaci léky zřejmě sám situaci vyhodnotil jako beznadějnou navzdory svým siláckým řečem a chtěl vše radikálně ukončit. Což může být někým i považováno jako přiznání viny.
Luboš Hanus
22. října 2023 • 14:26
@Richard Šebesta Lékař a neumí se zabít??? Come on..... Tipoval bych demonstrační pokus...
Richard Šebesta
22. října 2023 • 14:28
@Luboš Hanus Může být ! I když platí i mistr tesař se utne.
Luboš Hanus
22. října 2023 • 15:03
@Richard Šebesta I to je možné.