Zprávy

Zpět na článek

Jiřina Bohdalová ukončila v 92 letech svoji divadelní kariéru

6 komentářů

RSbrukli7550
I když Bohdalová ukončila divadelní kariéru ve filmech a televizi se objeví jinak ji přeji hodně zdraví a štěstí
Petr Semenec
@JPP
ta bude z toho tvýho výtoku celá nakřivo. Od takový osobnosti jako je JPP to pro ní musí být pocta. 😂😂😂
Petr Semenec
@JPP
substituční léčba. Někomu to pomáhá, zkus to, jinak tě bzrzy šoupnou do cvokárny, dunko smradlavá.
JP
@Petr Semenec
***e.
JP
Vynikající herečka, jak charakterních tak komediálních rolí. Filmy, které mne nikdy nezklamou, jsou právě ty, ve kterých hrála ona, paní Jirásková, paní Janžurová, je jich více. Mnoho jsem slyšela, že v osobním životě je nesnesitelná, možná pro někoho ano, např. režisérka Chytilová také nebyla zrovna příjemný člověk, ale geniální rejža. Mohu to tvrdit, jelikož jsem některé z nich poznala osobně. Jsou herečky, které by měly včas odejít do penze, např. paní Obermajerová, než začnou být směšné. To se samozřejmě týká i některých herců.
Každopádně děkuji paní Bohdalové za úžasné role, např. Fany, Dáma na kolejích, Ucho, Světáci, a mnohem více. Vždycky se ráda podívám, jedná se o kvalitu. Ve filmu ji možná ještě uvidíme, na divadle bohužel ne, divadlo je náročná profese i pro mladé herce.
Přeji paní Bohdalové jen to nejlepší, také její dceři, rovněž úžasné herečce.
Petr Semenec
Tak to je ten pravý čas na vstup do politiky.