Zprávy
RSbrukli7550
0
I když Bohdalová ukončila divadelní kariéru ve filmech a televizi se objeví jinak ji přeji hodně zdraví a štěstí
JP
Vynikající herečka, jak charakterních tak komediálních rolí. Filmy, které mne nikdy nezklamou, jsou právě ty, ve kterých hrála ona, paní Jirásková, paní Janžurová, je jich více. Mnoho jsem slyšela, že v osobním životě je nesnesitelná, možná pro někoho ano, např. režisérka Chytilová také nebyla zrovna příjemný člověk, ale geniální rejža. Mohu to tvrdit, jelikož jsem některé z nich poznala osobně. Jsou herečky, které by měly včas odejít do penze, např. paní Obermajerová, než začnou být směšné. To se samozřejmě týká i některých herců.
Každopádně děkuji paní Bohdalové za úžasné role, např. Fany, Dáma na kolejích, Ucho, Světáci, a mnohem více. Vždycky se ráda podívám, jedná se o kvalitu. Ve filmu ji možná ještě uvidíme, na divadle bohužel ne, divadlo je náročná profese i pro mladé herce.
Přeji paní Bohdalové jen to nejlepší, také její dceři, rovněž úžasné herečce.
Každopádně děkuji paní Bohdalové za úžasné role, např. Fany, Dáma na kolejích, Ucho, Světáci, a mnohem více. Vždycky se ráda podívám, jedná se o kvalitu. Ve filmu ji možná ještě uvidíme, na divadle bohužel ne, divadlo je náročná profese i pro mladé herce.
Přeji paní Bohdalové jen to nejlepší, také její dceři, rovněž úžasné herečce.
Petr Semenec
@JPP
ta bude z toho tvýho výtoku celá nakřivo. Od takový osobnosti jako je JPP to pro ní musí být pocta. 😂😂😂
ta bude z toho tvýho výtoku celá nakřivo. Od takový osobnosti jako je JPP to pro ní musí být pocta. 😂😂😂
Petr Semenec
Tak to je ten pravý čas na vstup do politiky.
JP
@Petr Semenec
***e.
***e.
Petr Semenec
@JPP
substituční léčba. Někomu to pomáhá, zkus to, jinak tě bzrzy šoupnou do cvokárny, dunko smradlavá.
substituční léčba. Někomu to pomáhá, zkus to, jinak tě bzrzy šoupnou do cvokárny, dunko smradlavá.