Zprávy

Zpět na článek

V Česku je 366 tisíc uprchlíků z Ukrajiny. A mnohým státní aparát začal místo předchozí pomoci škodit

10 komentářů

Hulin No More
4. října 2023 • 00:03
tyhle diskuze jsou úplně o ho.ně. línej dobytek se přišel vyřvat
giorgio287
3. října 2023 • 18:26
Na naše důchodce není a my máme krmit půl milionu turistů?!?

Když mohou jezdit domů na dovolenou, tak tam mohou zůstat. Na 80% území Ukrajiny se nic neděje. Nedal bych už nikomu ani halíř.
Hulin No More
3. října 2023 • 23:56
@giorgio287 co to meleš, vychlastaná hlavo?
Milly Melon
27. září 2023 • 18:29
Češi, kteří pracuji,ale nevydelavaji majlant nebo jsou to důchodci, jim po zaplaceni potrebneho zbyde tak max na slanou vodu a casto ani na tu ne,ti ziji často už za hranici bidy ,ale nemají kam jít, Česko je jejich domov a jejich past ze ktere není úniku.
Zatímco tu máme Ukacka,kterým se dost dlouho cpalo spodem vrchem a to se jim libilo. Holt jednou všechno končí .Vsak oni se muzou klidně vrátit do své země ,ono se totiz válčí se jen na jedné straně .V Kyjevě mají dokonce o vikendech plný hospody a diskotéky, ještě ve 3 v noci se tam lidi baví po ulicích a je tam tak plno jako v poledne na Vaclavaku. Po válce ani.znamky.Ukrajina je obrovská země a téměř na 3/4 plochy je normální život.Vsude tam ,stejně jako u nás, si mohou pronajmout bydlení a najít práci. Naopak tam neceli žádné jazykové bariere......Ale je to to co opravdu chtějí?...Jasně že ne,lepší je ze sebe dělat chudinku a natáhnout ručku na cash.....Pevně doufám že už jim pšenka v Evropě nepokvete, problémy udělali úplně všude, Německo tiplo kasicku, Itálie jakbysmet a Poláci zašli ještě dál 😉[ale o tom zas jindy] a v neposlední řadě konečně Češi vytáhli plug....👏
Hulin No More
4. října 2023 • 00:00
@Milly Melon hospody jsou hned po otevření plný důchodců. ještě se tam chlubí, že jim stát platí celé nájemné, a pak... se ožerou a pochčijí. Takže jestli někdo chcípá je to debil, co si to neumí zařídit.
Renata Matonohová
27. září 2023 • 13:25
Proboha co je to zase za článek, to se nedá číst
Jan Hus
27. září 2023 • 12:52
Pořád nechápu jak tady pláčete nad tím , že ukrajinští uprchlíci a jedná se v drtivé většně o ty co nepracují - nemají z čeho a jak zaplatit ubytování . Kdo se zajímá o čechy kteří přišli o práci nebo prostě je kvůli věku přijmout nechtějí když si nemohou zaplatit ubytování ? Odpovím za Vás - nikdo. A to nemluvím o tom , že většina už stejně směřuje do Německa kde se dá krásně žít bez práce. Takže pomáhat je hezké , ale ne na úkor vlastních lidí .
Hulin No More
4. října 2023 • 00:02
@Jan Hus co to meleš za s.račky? Práce je plná země, jenže ty nehledáš.
Jan Hus
4. října 2023 • 05:24
@Hulin No More když je práce plná země tak proč všichni uk chodí po Praze a hledaj náplň volného času ? Mne si do huby neber ty tydýte ja praci mam 40 let bez prestavky. Nevim kde se ta generace tydytu jako ty bere. Slava uk.
Hulin No More
4. října 2023 • 06:30
@Jan Hus
'Kdo se zajímá o čechy kteří přišli o práci nebo prostě je kvůli věku přijmout nechtějí když si nemohou zaplatit ubytování '
PRÁCE JE PLNÁ ZEMĚ, ty jelito