Komentáře

Zpět na článek

Adéla Knapová: Prokletý ostrov. Na Berlusconiho oblíbenou Lampedusu zase připlouvají desetitisíce migrantů

6 komentářů

Uživatel_5670214
16. září 2023 • 13:16
Dokud odpovědní politici nepochopí, že jsou různé formy války a tohle je jedna z nich, pak jsme jí prohráli. Jestli ve jménu humanismu necháme pohřbít naší kulturu a civilisaci, tak jsme asi takoví idioti, že si to zasloužíme.
SPD přýmá demokracie
17. září 2023 • 01:38
Žádní migranti tam nejsou, nelžete
Avatar - fero52}
fero52
16. září 2023 • 14:15
Neschopnost západních politiků řešit (kvůli pseudohumanismu) migrační expanzi nahání vodu na mlýn populistům a ruské páté koloně víc než nějaká propaganda Russáci si jenom mnou ruce radostí. Každý politik závislý na žebříčcích popularity je neschopný radikálního řešení, resp. efektivního drastického kroku.
Ferdi Nand
17. září 2023 • 11:55
Evropa si vyrobí nového Hitlera a rasovou genocidu v rámci pudu sebezáchovy. Už teď jsou lidi naštvaní a to ještě neproběhla prvotní očista od sluníčkářského dobytka zrádců vlastní rasy.
Tomáš Kostelecký
16. září 2023 • 19:20
Pokud už je ohrožena stabilita a suverenita státu přívalem necivilizovaných vandráků, jistě existuje způsob jak danou situaci vyřešit. Pokud si někdo myslí, že k radikálnímu řešení nedojde, je na velkém omylu. Oddalováním problém spíše narůstá. Bůh ochraňuj Evropu.
Pavel Maleček
16. září 2023 • 15:27
Ano na Lampeduse je k vidění budoucnost nejen Středomoří, ale celého Západního světa. Tedy když Západ neodhodí falešný humainsmus tvrzený neomarx-progres ideologií s jejím nejen multikulti, ale i gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním mas.
To pro maximalizaci moci a majetků korporátu socpolitiků, velkobyznysu a kazatelů jediné přípustné pravdy. Spojených nenávistí k demokracii a hodnotám z kterých vzešla. Když drze fikaně tvrdí, že ji neomarx-progresem vylepšují,ale jejich skutečným cílem je její zničení a nastolení socialistické totality korporátního, tedy fašistického typu.
Když si tohle stamilionové masy západního řadového občanstva líbit nechají, jejich domovy a životy jak Lampedusa skončí.