Komentáře

Zpět na článek

Adéla Knapová: Prokletý ostrov. Na Berlusconiho oblíbenou Lampedusu zase připlouvají desetitisíce migrantů

6 komentářů

Ferdi Nand
17. září 2023 • 11:55
Evropa si vyrobí nového Hitlera a rasovou genocidu v rámci pudu sebezáchovy. Už teď jsou lidi naštvaní a to ještě neproběhla prvotní očista od sluníčkářského dobytka zrádců vlastní rasy.
SPD přýmá demokracie
17. září 2023 • 01:38
Žádní migranti tam nejsou, nelžete
Tomáš Kostelecký
16. září 2023 • 19:20
Pokud už je ohrožena stabilita a suverenita státu přívalem necivilizovaných vandráků, jistě existuje způsob jak danou situaci vyřešit. Pokud si někdo myslí, že k radikálnímu řešení nedojde, je na velkém omylu. Oddalováním problém spíše narůstá. Bůh ochraňuj Evropu.
Pavel Maleček
16. září 2023 • 15:27
Ano na Lampeduse je k vidění budoucnost nejen Středomoří, ale celého Západního světa. Tedy když Západ neodhodí falešný humainsmus tvrzený neomarx-progres ideologií s jejím nejen multikulti, ale i gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním mas.
To pro maximalizaci moci a majetků korporátu socpolitiků, velkobyznysu a kazatelů jediné přípustné pravdy. Spojených nenávistí k demokracii a hodnotám z kterých vzešla. Když drze fikaně tvrdí, že ji neomarx-progresem vylepšují,ale jejich skutečným cílem je její zničení a nastolení socialistické totality korporátního, tedy fašistického typu.
Když si tohle stamilionové masy západního řadového občanstva líbit nechají, jejich domovy a životy jak Lampedusa skončí.
Avatar - fero52}
fero52
16. září 2023 • 14:15
Neschopnost západních politiků řešit (kvůli pseudohumanismu) migrační expanzi nahání vodu na mlýn populistům a ruské páté koloně víc než nějaká propaganda Russáci si jenom mnou ruce radostí. Každý politik závislý na žebříčcích popularity je neschopný radikálního řešení, resp. efektivního drastického kroku.
Uživatel_5670214
16. září 2023 • 13:16
Dokud odpovědní politici nepochopí, že jsou různé formy války a tohle je jedna z nich, pak jsme jí prohráli. Jestli ve jménu humanismu necháme pohřbít naší kulturu a civilisaci, tak jsme asi takoví idioti, že si to zasloužíme.