Život a styl

Zpět na článek

Asi opustím rodinu. Mohlo by to být zajímavé

19 komentářů

cifrastano
28. srpna 2011 • 14:36
Mám 55 a tvoju situáciu som už prežil. Budeš mať chvíľu pestrejší sexuálny život, zakrátko ťa zamilovanosť prejde a budeš tam, kde si dnes. Akurát tvoje deti budú navždy poznamenané stratou dôvery v rodinu a prenesú to na ďalšiu generáciu. Ako poznamenal jeden prispievateľ, z detí vyrastú individualisti, ktorí dnes napríklad rozbíjajú Anglicko, pretože im chýbajú morálne hodnoty.
cifrastano
28. srpna 2011 • 14:28
Sem napište váš vzkaz!
icecage
12. srpna 2011 • 09:29
To jste nic nepochopil. Neverim ze detem v puberte prospiva k vyvoji kazdodeni schovavani se za rodicem, neustala ochrana a pece. Nejlepe do naseho mestskeho anonymniho ziti zapadnou deti individualiste. Ano, maji svuj zivot a jen malo vam budou chodit do domu poslouchat vase starecke reci, ale to je dan za silne potomstvo. Jsou sami sebou a nikoho nepotrebuji.
A nerikam ze ma deti opustit: samozrejme je musi finacne i psychicky podporovat. A neverim ze by sve deti chtel opustit uplne. Mohou zit s matkou dal. Osobne si myslim, ze evropske rodiny jsou ultraprecitlivele, bodejt', dve deti a dost, neustale ohlizeni se kolem, omezovani se, kalkul. Nedivim se, ze nas islam prevalcuje, tam jsou rodiny mnohem vetsi, coz je nejen biologicke vytezstvi, ale take ekonomicke: vetsi skupina, mensi naklady na jednotlivce, mnohem socialnejsi citeni a mnohem stabilnejsi prostredi.
simeklubor
10. srpna 2011 • 13:47
Prozradím vám sladký tajemství: Silnej muž má možná víc žen, ale zcela jistě si pro to nezajišťuje povolení a schválení prostřednictvím bezradnejch dotazů tetě Sally, pardón, Alex do internetovýho plátku. Takže největším přizdisráčem se tu jeví bejt sám tazatel.
salome18
9. srpna 2011 • 21:52
ti okolo, kterým přijde lepší zůstat s původní rodinou jsou podle vás "srabi"? To by mě teda zajímalo, co je zbabělého na překonání manželské krize, přežití krize středního věku, překonáváhí každodenních překážek.. Ono to snad bude s tou novou jiné? Je to ženská jako ta původní, možná v novějším obalu, ale co je to patnáct let... a že to po tý čtyřicítce sakra rychle letí...
Ale hlavně, ten váš blábol o množství kvaltiních potomků: haha. To je opravdu kvalta, nechat děcka v pubertě napospas matce a mazat jinam, to jim fakt prospěje k zravýmu vývoji
icecage
9. srpna 2011 • 12:26
Musim uznat, ze Alex i Jan odpovedeli presne tak, jak jsem cekal.. jako prizdisraci. Alex Vam nerozumi a Jan uz vubec ne.
Jste silny bohaty muz, jendu rodinu jste zajistil, zena Vas dal nelaka a vy jste stale mladik - 42 neni u muze zadny hrozny vek. Podivejte se na manzela Alex, sam ma mladou zenu, a jak si vrni...

Otazka je kolik sil jeste mate? Chcete mit druhou manzelku, dalsi deti? A mate na to prostredky? Jestli ano, nas narod pomalu vymira takze mit dve rodiny je pro Vas mozna cesta.
Otazka je, zda to Vase zena vi a zda to prijme. A nenechte se srazet temi sraby kolem. Bohaty a silny muz mel vzdycky nekolik zen a spoustu deti, zapomente na socialni katolickou septandu: vitezove pisou historii, a to jsou ti, co maji nejvice silnych potomku.
A to vsechno kolem je jen omacka tech, co tuhlu hru sami hraji a zaroven nechteji, aby jim nekdo konkuroval. Nenechte si o manzelstvi radit od slabochu ci bezdetnych zen. Vedi o tom co sam potrebujte naprosto kulovy.
vilaamalka
6. srpna 2011 • 12:51
Asi si nejsi tou slečnou naprosto jistý, že je to ta pravá a za nějaký čas budeš řešit stejný problém.
Jenom ta slečna se bude jmenovat jinak a zase bude o něco mladší. Nakonec ti řekne: ,, vrať se do hrobu!"
thatgreenjesus
5. srpna 2011 • 13:53
To bylo řečeno v legendární Cestě z města a podepsal bych se pod to. Je to prohra v každém případě bez vyjímky. Chcete dobrovolně prohrát? Jste ňouma!
panna
5. srpna 2011 • 11:15
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
panna
5. srpna 2011 • 11:13
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.