Život a styl

Zpět na článek

Asi opustím rodinu. Mohlo by to být zajímavé

19 komentářů

cifrastano
28. srpna 2011 • 14:28
Sem napište váš vzkaz!
cifrastano
28. srpna 2011 • 14:36
Mám 55 a tvoju situáciu som už prežil. Budeš mať chvíľu pestrejší sexuálny život, zakrátko ťa zamilovanosť prejde a budeš tam, kde si dnes. Akurát tvoje deti budú navždy poznamenané stratou dôvery v rodinu a prenesú to na ďalšiu generáciu. Ako poznamenal jeden prispievateľ, z detí vyrastú individualisti, ktorí dnes napríklad rozbíjajú Anglicko, pretože im chýbajú morálne hodnoty.
icecage
9. srpna 2011 • 12:26
Musim uznat, ze Alex i Jan odpovedeli presne tak, jak jsem cekal.. jako prizdisraci. Alex Vam nerozumi a Jan uz vubec ne.
Jste silny bohaty muz, jendu rodinu jste zajistil, zena Vas dal nelaka a vy jste stale mladik - 42 neni u muze zadny hrozny vek. Podivejte se na manzela Alex, sam ma mladou zenu, a jak si vrni...

Otazka je kolik sil jeste mate? Chcete mit druhou manzelku, dalsi deti? A mate na to prostredky? Jestli ano, nas narod pomalu vymira takze mit dve rodiny je pro Vas mozna cesta.
Otazka je, zda to Vase zena vi a zda to prijme. A nenechte se srazet temi sraby kolem. Bohaty a silny muz mel vzdycky nekolik zen a spoustu deti, zapomente na socialni katolickou septandu: vitezove pisou historii, a to jsou ti, co maji nejvice silnych potomku.
A to vsechno kolem je jen omacka tech, co tuhlu hru sami hraji a zaroven nechteji, aby jim nekdo konkuroval. Nenechte si o manzelstvi radit od slabochu ci bezdetnych zen. Vedi o tom co sam potrebujte naprosto kulovy.
salome18
9. srpna 2011 • 21:52
ti okolo, kterým přijde lepší zůstat s původní rodinou jsou podle vás "srabi"? To by mě teda zajímalo, co je zbabělého na překonání manželské krize, přežití krize středního věku, překonáváhí každodenních překážek.. Ono to snad bude s tou novou jiné? Je to ženská jako ta původní, možná v novějším obalu, ale co je to patnáct let... a že to po tý čtyřicítce sakra rychle letí...
Ale hlavně, ten váš blábol o množství kvaltiních potomků: haha. To je opravdu kvalta, nechat děcka v pubertě napospas matce a mazat jinam, to jim fakt prospěje k zravýmu vývoji
icecage
12. srpna 2011 • 09:29
To jste nic nepochopil. Neverim ze detem v puberte prospiva k vyvoji kazdodeni schovavani se za rodicem, neustala ochrana a pece. Nejlepe do naseho mestskeho anonymniho ziti zapadnou deti individualiste. Ano, maji svuj zivot a jen malo vam budou chodit do domu poslouchat vase starecke reci, ale to je dan za silne potomstvo. Jsou sami sebou a nikoho nepotrebuji.
A nerikam ze ma deti opustit: samozrejme je musi finacne i psychicky podporovat. A neverim ze by sve deti chtel opustit uplne. Mohou zit s matkou dal. Osobne si myslim, ze evropske rodiny jsou ultraprecitlivele, bodejt', dve deti a dost, neustale ohlizeni se kolem, omezovani se, kalkul. Nedivim se, ze nas islam prevalcuje, tam jsou rodiny mnohem vetsi, coz je nejen biologicke vytezstvi, ale take ekonomicke: vetsi skupina, mensi naklady na jednotlivce, mnohem socialnejsi citeni a mnohem stabilnejsi prostredi.
simeklubor
10. srpna 2011 • 13:47
Prozradím vám sladký tajemství: Silnej muž má možná víc žen, ale zcela jistě si pro to nezajišťuje povolení a schválení prostřednictvím bezradnejch dotazů tetě Sally, pardón, Alex do internetovýho plátku. Takže největším přizdisráčem se tu jeví bejt sám tazatel.
vilaamalka
6. srpna 2011 • 12:51
Asi si nejsi tou slečnou naprosto jistý, že je to ta pravá a za nějaký čas budeš řešit stejný problém.
Jenom ta slečna se bude jmenovat jinak a zase bude o něco mladší. Nakonec ti řekne: ,, vrať se do hrobu!"
thatgreenjesus
5. srpna 2011 • 13:53
To bylo řečeno v legendární Cestě z města a podepsal bych se pod to. Je to prohra v každém případě bez vyjímky. Chcete dobrovolně prohrát? Jste ňouma!
panna
5. srpna 2011 • 11:13
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
swampy1977
4. srpna 2011 • 08:51
kdysi jsem mel stejne myslenky jako ty, take jsem se se schazel s jednou slecnou, ale....je velmi tezke odchazet od rodiny, rozmysli si co vse ztratis, casto druha strana zacne stvat deti proti tomu kdo chce odejit apod. vazne ti to stoji za to?