Zprávy

Dominik Feri dostal tři roky vězení. Po „gentlemanovi“ zůstala pachuť z toho, že vzor mnoha mladých lidí selhal

17 komentářů

simeklubor
2. listopadu 2023 • 22:49
Soud, který nevyloučí pro zmatečnost či nevěrohodnost svědectví poškozené, jež byla údajně obviněným znásilněna, načež se s ním dál scházela a další styky již proběhly konsenzuálně, není soudem, ale fraškou. Jestli Feri kohokoli skutečně znásilnil, ať jde bručet. Ale ve mně zůstala pachuť po prapodivné kause, ve které neplatí žádné pochyby ve prospěch obviněného - ten byl již soudkyní shledán vinným, než vstoupil do soudní síně.
Uživatel_5687293
2. listopadu 2023 • 17:53
Já si myslím zcela rozdílně od soudce a státní zástupkyně ,že nepostupovali správně a že se rozhodli slavného politika odstranit. Ale jenom z lidské hlouposti. Ty děvčata se mu sama nabízela, byla to velká partie pro vdavku chtivé holky. A opakuje se tady ten samý scénář z USA, Británie, kdy kde kdo žaloval může ,tedy přesněji bohaté mužea slavné muže! Co ten mladý kluk měl dělat, byli jste někdy pánové a dámy z redakce přítomni byť jeho večeře nebo oslavy v baru? Nebyli !!! Ani státní zástupce ani soudce nebyli u ničeho. Upozorňuji ,že TOP 09 přímo nesnáším a jejich nyní novou hvězdu Adamovou , chtěla do vedení strany a to se této ženy dostalo po odstranění velkého konkurenta Feriho!!! Asi takto plynou moje myšlenky kolem případu "FERI". Zažil jsem osobně práci státních zástupců, dokonce pana nejvyššího Pavla Zemana a také policisty. Můj názor je, že zhrzené dámy v nevyzrálém věku , lovili dobrou partií. Píšete tady v článku,že pan Feri tarasil cestu nočním stolkem. Já si myslím, že se bránil a v tom mě české soudy a státní zástupci nepřekvapili!!! Bohužel se hraje hra, jak odstranit mladého pana Feriho! Prostě je to zcela obráceně, a vy v Reflexu nepište bludy. Ten člověk není pravomocně odsouzen, zrovna tak ani pan Andrej Babiš. Je to hra politických stran, je to v ODS, Pirátech, Starostu a nezávislých, TOP 09 a dalších stranách. Mě stačí vidět jak příkladně se ANO i SPD staví k problémům našeho lidského života a jsem zhusen nynější politikou! Nevýznamní lidé z Brna a další padlé osoby nám vládnou , ještě mají pouze 2 roky se sebou něco udělat. Mladí lidé už přišli na to proč je příště nevolit. Děkuji
elina2
2. listopadu 2023 • 15:04
Myslím, že ty děvenky by měly dostat pětadvacet na holou, svojí blbostí zkazit někomu život!!!!
Hulin No More
2. listopadu 2023 • 13:01
co to k...a je tři roky natvrdo, že se směje u soudu? kdo si ta stará myslí, že je?
Uživatel_5670214
2. listopadu 2023 • 12:52
Byl jsem mladý v době, kdy to, co jsme běžně považovali za mladistvé výstřelky, by dnes končilo u soudu. Doba se natolik změnila, že se muž musí bát na ženu jen podívat, aby nebyl osočen z obtěžování. Holky běhají po ulicích skoro nahé, ale očekávaá se, že muži si jich ani nevšimnou. Jen si kladu otázku, pro koho se ty holky šmikují a parádí? Asi to budou všechno lesby.
Kdysi jsem se bavil s jedním tučným country zpěvákem a ten mi vyprávěl, jak mu holky lezou dostele skoro násilím, četl jsem autentické příběhy z Hollywoodu, které popisovaly, co byly dívky schopné udělat, aby dostaly svojí šanci. Když pak vidím ty dnešní 40 let staré kauzy, nestačím se divit. To dnešní zvrácená doba dává prostor k těmto útokům. Feri je mi lhostejný, ale věřím, že nikoho nikdy neznásilnil. Zhrzená žena je totiž nebezpečnější než kobra a zlatokopky rozhodně nevymřely. Nezaujatá soudkyně jistě byla objektivní na 100%. Feri se musí odvolávat tak dlouho, až ho bude soudit nebinární soudce.😁
Hulin No More
2. listopadu 2023 • 13:10
@Uživatel_5670214 jedna lesba a bukvice vedle druhé. A mají takovou úchylku sr..t se do heterosexuálů, jak mají žít. Stačí jim dát přes tlamu a přejde je to.
elina2
2. listopadu 2023 • 15:06
@Uživatel_5670214 přesně!
Saša Krach
2. listopadu 2023 • 10:50
Asi byl oslněn mocí. Asi se mu u toho oslnění ztopořil rozum...nechci soudit od toho jsou jiní....😝
Uživatel_5670214
2. listopadu 2023 • 12:54
@Saša Krach
jakou moc máte u poslance na mysli? Nejste trochu mimo? Chápal bych slovo popularita, ale moc?
Saša Krach
2. listopadu 2023 • 18:04
@Uživatel_5670214 😂😂😂😂Někomu stačí málo...A popularitu si splete z mocí 😝