Rozhovory
Zemřela Dana Drábová. Po třech dnech, kdy není k dispozici energie, se společnost rozpadá, řekla v minulosti Reflexu
26 komentářů
Filip Zavřel
7
@bella. Vy jste dement.
Přejít do diskuze
Jedna z nejrespektovanějších odbornic v této problematice. Jestli někdo zasluhuje nejvyšší státní vyznamenání in memoriam, je to přesně ona. Navíc měla dar to vysvětlit i laikům a bez ideologické omáčky...
🟥 Po třech dnech, kdy není k dispozici energie, se společnost rozpadá.
Že nám tj. Evropě odstřelili Ukrajinci NordSream a nechali na holičkách 420 milionů civilistů a jejich státy bez energie ale radši nekomentovala, protože byla posedlá fenoménem Putin a fanatická nekritičností k Ukrajině.
Madam Drábová byla dobrá do doby, než se dala na politiku.A zase ! Není to jediná jaderná fyzička v Česku .
Bohužel ke stáru zblbla a stupidně se vtírala do vládní poitiky , kdy komentovala dění, na které se jí nikdo neptal , pletla si politiku s vědou a byla hodně hodně trapná.Znechutila mě natolik, že na její přednášky na ČVUT jsem nikdy nešla.👎
-----------------------------
Že nám tj. Evropě odstřelili Ukrajinci NordSream a nechali na holičkách 420 milionů civilistů a jejich státy bez energie ale radši nekomentovala, protože byla posedlá fenoménem Putin a fanatická nekritičností k Ukrajině.
Madam Drábová byla dobrá do doby, než se dala na politiku.A zase ! Není to jediná jaderná fyzička v Česku .
Bohužel ke stáru zblbla a stupidně se vtírala do vládní poitiky , kdy komentovala dění, na které se jí nikdo neptal , pletla si politiku s vědou a byla hodně hodně trapná.Znechutila mě natolik, že na její přednášky na ČVUT jsem nikdy nešla.👎
-----------------------------
Drábové je opravdu škoda.
Byla to ikona.
Sečtělá, vzdělaná osobnost se smyslem pro férové jednání a autorka velmi zajímavych pojednání ve chvíli, kdy všichni s jádrem strašili.
Byla to ikona.
Sečtělá, vzdělaná osobnost se smyslem pro férové jednání a autorka velmi zajímavych pojednání ve chvíli, kdy všichni s jádrem strašili.
Nech odpočíva v pokoji.
Bola jedným z mála ľudí, ktorých som si bezvýhradne vážil pre jej ľudské aj odborné vlastnosti.
Bola jedným z mála ľudí, ktorých som si bezvýhradne vážil pre jej ľudské aj odborné vlastnosti.
@Spytar Co je svět světem a nosí na svém povrchu lidi, vždycky byli ti, co odešli, nahrazeni. "Nenahraditelná ztráta" je patetická sra.ka.
Velice chytrá žena, velká odbornice ,kterou respektovali všichni politici . Dokázala skvěle vysvětlit laické veřejnosti odborné fyzikální věci. Je to opravdu velká ztráta pro ČR.