Rozhovory

Zpět na článek

Zemřela Dana Drábová. Po třech dnech, kdy není k dispozici energie, se společnost rozpadá, řekla v minulosti Reflexu

26 komentářů

Filip Zavřel
@bella. Vy jste dement.
Uživatel_5734171
Jedna z nejres­pekto­vaněj­ších odbornic v této problematice. Jestli někdo zasluhuje nejvyšší státní vyznamenání in memoriam, je to přesně ona. Navíc měla dar to vysvětlit i laikům a bez ideologické omáčky...
epr3
@Filip Zavřel Argumentuj, nebo jako dement vypadáš ty.
bella.
🟥 Po třech dnech, kdy není k dispozici energie, se společnost rozpadá.
Že nám tj. Evropě odstřelili Ukrajinci NordSream a nechali na holičkách 420 milionů civilistů a jejich státy bez energie ale radši nekomentovala, protože byla posedlá fenoménem Putin a fanatická nekritičností k Ukrajině.

Madam Drábová byla dobrá do doby, než se dala na politiku.A zase ! Není to jediná jaderná fyzička v Česku .
Bohužel ke stáru zblbla a stupidně se vtírala do vládní poitiky , kdy komentovala dění, na které se jí nikdo neptal , pletla si politiku s vědou a byla hodně hodně trapná.Znechutila mě natolik, že na její přednášky na ČVUT jsem nikdy nešla.👎
-----------------------------
Pavel Nyklíček
Drábové je opravdu škoda.
Byla to ikona.
Sečtělá, vzdělaná osobnost se smyslem pro férové jednání a autorka velmi zajímavych pojednání ve chvíli, kdy všichni s jádrem strašili.
Uživatel_5351925
@bella. Vy víte co je ČVUT? Podle vašich příspěvků mne to překvapilo.
Mátoha Parohatá
Nech odpočíva v pokoji.
Bola jedným z mála ľudí, ktorých som si bezvýhradne vážil pre jej ľudské aj odborné vlastnosti.
epr3
@Spytar Co je svět světem a nosí na svém povrchu lidi, vždycky byli ti, co odešli, nahrazeni. "Nenahraditelná ztráta" je patetická sra.ka.
seng
Velice chytrá žena, velká odbornice ,kterou respektovali všichni politici . Dokázala skvěle vysvětlit laické veřejnosti odborné fyzikální věci. Je to opravdu velká ztráta pro ČR.
epr3
Dokud v médiích hovořila v rámci své odbornosti, musel člověk smekat nad její erudicí a širším rozhledem. Nechápu co způsobilo, že se později nechala strhnout k aktivistickým šaškárnám a k politickým promo akcím. A co se týče politických vyjádřeních, to byla naprostá trága.