Rozhovory

Zpět na článek

Zemřela Dana Drábová. Po třech dnech, kdy není k dispozici energie, se společnost rozpadá, řekla v minulosti Reflexu

26 komentářů

bella.
🟥🟥
Pro Jiříček Červený
k tomu co zplodil dole :

Jiříčku, mně vystudovaná jaderka neohromí a jak říkám, já chytřejší, než TY klidně budu říkat, že Drábová v politice totálně zblbla.
🟥

----------------------------------
👇
Jiří Červený
7. října 2025 • 10:36
1
@bella. Jojo, syndrom Brouka Pytlíka je pro Vás evidentně přílišnou zátěží, ale Vy si evidentně neumíte pomoci.
Je zajímavé, že u nás má spousta hloupých chytráků pocit, že mohou do všeho kecat a mít na všechno "názor". Co bys tak, Brouku Pytlíku, řekl, čí názor bude fundovanější? Někoho, jako byla Paní Drábová s vystudovanou jadernou fyzikou, anebo trouby z hospody Na Růžku.
Vy, obvyklí podezřelí, jako je epr3, Rudý Lojzík, Šebesta a jiní, jste opravdu ukázkou Darwinovského přirozeného výběru. Jen (asi zcela marně) doufám, že jste se nestačili namnožit.
Jiří Červený
@bella. Rád ti věřím, že tě vzdělání nechává chladným. Tobě stačí Vysoká škola života.
Mátoha Parohatá
Nech odpočíva v pokoji.
Bola jedným z mála ľudí, ktorých som si bezvýhradne vážil pre jej ľudské aj odborné vlastnosti.
Pavel Nyklíček
Drábové je opravdu škoda.
Byla to ikona.
Sečtělá, vzdělaná osobnost se smyslem pro férové jednání a autorka velmi zajímavych pojednání ve chvíli, kdy všichni s jádrem strašili.
bella.
🟥 Po třech dnech, kdy není k dispozici energie, se společnost rozpadá.
Že nám tj. Evropě odstřelili Ukrajinci NordSream a nechali na holičkách 420 milionů civilistů a jejich státy bez energie ale radši nekomentovala, protože byla posedlá fenoménem Putin a fanatická nekritičností k Ukrajině.

Madam Drábová byla dobrá do doby, než se dala na politiku.A zase ! Není to jediná jaderná fyzička v Česku .
Bohužel ke stáru zblbla a stupidně se vtírala do vládní poitiky , kdy komentovala dění, na které se jí nikdo neptal , pletla si politiku s vědou a byla hodně hodně trapná.Znechutila mě natolik, že na její přednášky na ČVUT jsem nikdy nešla.👎
-----------------------------
Filip Zavřel
@bella. Vy jste dement.
epr3
@Filip Zavřel Argumentuj, nebo jako dement vypadáš ty.
bella.
@Filip Zavřel
Právě, že nejsem a na lidi, co se dají na politiku a nezjistí si skutečnost mám přesně ten názor co jsem zde k Drábové vypsala a neměnila bych na tom nic.
Jiří Červený
@bella. Jojo, syndrom Brouka Pytlíka je pro Vás evidentně přílišnou zátěží, ale Vy si evidentně neumíte pomoci.
Je zajímavé, že u nás má spousta hloupých chytráků pocit, že mohou do všeho kecat a mít na všechno "názor". Co bys tak, Brouku Pytlíku, řekl, čí názor bude fundovanější? Někoho, jako byla Paní Drábová s vystudovanou jadernou fyzikou, anebo trouby z hospody Na Růžku.
Vy, obvyklí podezřelí, jako je epr3, Rudý Lojzík, Šebesta a jiní, jste opravdu ukázkou Darwinovského přirozeného výběru. Jen (asi zcela marně) doufám, že jste se nestačili namnožit.
epr3
@bella. Přesně tak.