Život a styl

Zpět na článek

Gastronomie multikulturalismu: Vepřové do letadel!

34 komentářů

placirkabodlo
9. dubna 2011 • 05:05
babalu
8. dubna 2011 • 15:34
Neměl jste na mysli tohle? http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=VcTX­7_fwxsQ
strassidlo
8. dubna 2011 • 14:06
Šiš, PP, slečna študýruje v politicky korektní společnosti bez manistreamových diskurzů do láskyplného prostředí vzdělaných lidí a Vy na ni takhle zhurta?! Ale jináč, souhlas, je to vyjádření namyšlené blbky.
placirkabodlo
8. dubna 2011 • 09:45
vsechny cestujici pred letem nacpat (uspat) znackovymi sedativy a teroriste krestansti fanatici islamiste bagriste moravaci i jxd jsou za vodou (maji po ftakach). pak se na zemi zase muzou precpat rejzi nebo bycimi koulemi k prasknuti. pokud nejaka (nejake) vubec bude (budou).
nebo proste palubni listek napustit LSD a je klid.
Palopetro
8. dubna 2011 • 07:47
Jak říká primář z fakultní nemocnice v Brně.NA BŮČEK JEŠTĚ NIKDO NEUMŘEL!
A ví někdo z rozumných uživatelů tohoto diskuzního fóra ,proč všichni "na východ od Lanžhota" považují vepřové za špinavou krmi?I kráva si ráda lehne do vlastího lejna!
muhlhaus
8. dubna 2011 • 07:46
Když je mi islám, zakazující pojídat prasata, tak proti srsti, tak tam přece nemusím jezdit. Já sám preferuju země křesťanské (resp. ateistické) a nemám pak potřebu nadávat na praseprosté multikulti občerstvení v letadle.
Palopetro
8. dubna 2011 • 07:40
Konečně známá firma.
Palopetro
8. dubna 2011 • 07:31
Co je xenofobního na tom,že evropan,vracející se z Maroca by si jistě rád dal po plackách sušených na prašné ulici s uvnitř zabaleným kuřecím kebabem ,kus vepřového. I dítě školou povinné dokáže rozpoznat prasečí od kravského,čočku od švestkových knedlíků,arabskou placku od bílého rohlíku.Upozorňovat cestujícího na to,že ve žrádle nemá vepřové je nejen zhovadilost,ale hraničí to s jednoduchým idiotickým vlezdo***ectvím muslimským tradicím.Kdybyste nebyla zaslepena značnou dávkou vlastní nenávisti,tak byste ji ani zbla nenašla v článku JXD.Tady je každá rada drahá.Snad jen ta,že ten Reflex přestaňte číst.To by Vám však unikl důvod k nenávistným reakcím.Jistě by neškodilo,kdybyste se řídila radou,kterou dáváte JXD.Prostě si to po sobě přečtěte
strassidlo
7. dubna 2011 • 23:10
Nejde, protože kus kus je blivajz!
strassidlo
7. dubna 2011 • 23:08
Mňo, tak jak jindy s JXD nesouhlasím takřka v ničem, tak dnes mu dávám za pravdu. lezení do musulmánských zadelí už jde hodně přes čáru. V této souvislosti pak já zase nechápu, že se jiné aerolinky nerozpakují na lince z budhistické země podávat hovězí! Kdžy se tady pár blbů tak rožčiluje nad požadavkem dostat vepřovou šunku nebo vepřové maso od evropské letecké společn osti, proč se totíž multikulti fanatici nezasadí o to, aby muslimáci nekrmili budhisty krávami?