Život a styl

Zpět na článek

Gastronomie multikulturalismu: Vepřové do letadel!

34 komentářů

placirkabodlo
8. dubna 2011 • 09:45
vsechny cestujici pred letem nacpat (uspat) znackovymi sedativy a teroriste krestansti fanatici islamiste bagriste moravaci i jxd jsou za vodou (maji po ftakach). pak se na zemi zase muzou precpat rejzi nebo bycimi koulemi k prasknuti. pokud nejaka (nejake) vubec bude (budou).
nebo proste palubni listek napustit LSD a je klid.
muhlhaus
8. dubna 2011 • 07:46
Když je mi islám, zakazující pojídat prasata, tak proti srsti, tak tam přece nemusím jezdit. Já sám preferuju země křesťanské (resp. ateistické) a nemám pak potřebu nadávat na praseprosté multikulti občerstvení v letadle.
placirkabodlo
7. dubna 2011 • 20:23
Francie se asi zbláznila, chce od webových služeb hesla jejich uživatelů

Světem počítačů aktuálně hýbe nová kauza z Francie. Tentokrát nejde o kontroverzní legislativu „třikrát a dost“ a podobné nápady, ale o plány pařížské vlády na zavedení nových přísných pravidel, v rámci kterých budou muset internetové společnosti uchovávat informace o svých uživatelích a na vyžádání je předají celé škále úřadů od policie až po daňovou správu. Francie se tedy snaží uvést v život ještě přísnější nařízení než to, které před pár dny smetl ze stolu i český Ústavní soud. Pokud ještě někdo pochybuje o dostatečných internetových svobodách v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, nechť si zajede do Francie.

Proti návrhům vlády se vzedmula vlna nevole a také asociace internetových firem působících ve Francii ASIC. Patří k nim samozřejmě Google, Facebook a další velikáni, kteří zcela rozumně argumentují tím, že mají jako firmy jednotnou politiku nakládání s daty zpravidla na celém světě – v celém globalizovaném internetu a bylo by poněkud obtížně systémy předělávat pro konkrétní zemi, když o pár set kilometrů vpravo vše funguje úplně jinak.

To ale na celé kauze zdaleka není nejhorší. Nejpodstatnější je totiž to, co by se měly úřady dozvědět. Patří sem adresa uživatele, telefon a další kontaktní údaje, především ale heslo uživatele v konkrétní službě. A to už není pouze problém elementárního soukromí, ale především problém technologický a bezpečnostní, drtivá většina webových služeb současnosti totiž nepracuje se skutečnými hesly.
.......
placirkabodlo
7. dubna 2011 • 20:26
.......

Ve své databázi mají weby zpravidla pouze kontrolní součet hesla, čili v podstatě jen změť unikátních ale zcela náhodných znaků a právě tato změť odpovídá pouze jednomu textovému řetězci, vašemu heslu, se kterým se při přihlašování porovnává. Jiné služby pak k přístupu používají autentizační systémy třetích stran a hesla včetně kontrolních součtů neuchovávají vůbec. To je případ třeba populárního přihlašování do nejrůznějších aplikací skrze Google, Facebook nebo Twitter a systémy OAuth, OpenID a další.

Francie se asi skutečně zbláznila.

Autor: Jakub Čížek
zdroj: http­://www­.zive­.cz/bl­eskov­ky/fran­cie-se-asi-zblaznila-chce-od-webovych-sluzeb-hesla-jejich-uzivatelu/sc-4-a-156527/default.aspx


takze milej zlatej jxd toto:

"To, co děláme — že slevujeme z našich zvyků a tradic i na vlastním území —, je ale skutečně moc. Ztrácíme tím vlastní identitu, a to dokonce doma. Přesto tak euroatlantická civilizace činí i v době, kdy se už levicové teorie o multikulturalismu odebraly za marxismem a leninismem do žumpy dějin."

je opravdu burt. a to nemusim byt vegan boze. na galeru a veslovat, za takove reflex "clanky" !
babalu
8. dubna 2011 • 15:34
Neměl jste na mysli tohle? http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=VcTX­7_fwxsQ
placirkabodlo
9. dubna 2011 • 05:05
placirkabodlo
7. dubna 2011 • 18:59
pane novinari? ten novinar jeste plati, nebo by mistr radeji makal na jatkach? dejte sis buchertem poradne v redakci do drzky, zrejme jste v prechodu, neda se to cist bez poradne davky krve. fakt si vymlat te ty blbiny z hlav. dik za lidi
darda
7. dubna 2011 • 18:12
že J.X.D. kecá může si přečíst podrobnější hodnocení situace od Oty Ulče.

http­://ne­vidi­telny­pes.li­dovky­.cz/sv­et-o-neochote-se-poucit-0h8-/p_z­ahra­nici­.asp?c­=A1104­06_104­323_p_­zahra­nici_­wag

a potom začít sbírat podpisy na podporu výstavby mešity s minaretem na Petříně
von.rammstein
7. dubna 2011 • 18:44
tam by se tedy vyjímal
torinese
7. dubna 2011 • 14:04
Za pár let nám zakážou vepřové vůbec prodávat, protože to uráží jemnocit muslimů. Ve Francii už to bere zvláštní obrat.