Zprávy

Zpět na článek

Strašlivé fotografie lidí před a po užívání pervitinu

29 komentářů

rulesss
6. dubna 2011 • 23:54
v usa pernik skoro neznaj
rikkitikkitavi
31. března 2011 • 17:47
Myslím, že jsem se dívala pořádně, ale nevidím to tak.
Jednak "zmodrání" očí na mém monitoru není příliš vidět a je možné, že nazelenalé barvy druhého obrázku tomu ještě přidají. Navíc může mít osoba na druhé fotografii např. začínající zákal.
Co se týká uší, žádné rozdíly v tvaru nejsou. Samozřejmě zhubnutím tváře uši vystoupí a opticky "odstanou" od obličeje. V tlustém obličeji nejsou nápadné, zarůstají. Tvary boltců jsou stejné.

Ačkoli nemám s grafikou velké zkušenosti (úpravy fotek ano, fotím pro nakladatelství, ale žádné předělávky reality), mám výtvarné vzdělání (včetně anatomie pro výtvarníky) a domnívám se, že každý s výtvarným vzděláním a zároveň dobrou znalostí počítačové grafiky by něco podobného dal dohromady. íI když by náklady na podobnou akci byly dost vyšší než vytáhnout pár fotek z databáze.

Dobrý fotograf umí nafotit ošklivého člověka krásně a krásného ošklivě a stačí si např. pohrát se stíny a už lezou nahoru či dolů roky. Ačkoli si to osobně nemyslím, je možné, že fotografie "nyní" vznikly částečně se záměrem, aby na nich lidé vypadali "co nejhůř", nicméně pořád tu platí, že na fotografii nás leccos neodpuzuje a v realitě bychom to pociťovali jako velký posun od normálu, díky dalším smyslům.

fotografie je větším rozlišení http­://www­.face­sofmet­h.us­/main­.htm
strassidlo
31. března 2011 • 10:40
Děsivý to sice je, ale mně většina těch lidí přijde odpudivá už před používáním perníčku, takže ta změna zase tak moc zásadní není.
pavel07
29. března 2011 • 19:17
no ale fetky jsou neproduktivní už teď a ještě "boj" proti drogám stojí společnost spoustu peněz, nemluvě o tom, že kriminalizací feťáků se roztáčí kolotoč úpadku ještě rychleji. Největší problém je majetková kriminalita, protože drogy jsou velmi drahé, protože jsou ilegální, takže naopak boj proti drogám společnosti škodí. Až budou drogy legální a odpadne ten "rizi­kový"­přípa­tek", tak se fetky ufetujou stejně jako dnes, ale nebudou muset tolik krást. Boj proti drogám vychází z mylného předpokladu, že když bude malá nabídka drog, tak že lidi budou fetovat míň, což je ale blbost. Lidí, co chtějí fetovat je určité množství, které vyplývá z kvality naší civilizace-z toho, jaká míra stresu a obecné hnusoty je v té které společnosti přítomna.
vonrammstein
29. března 2011 • 19:17
No, radši si nechám tu figuru, co mám
ivanb
29. března 2011 • 14:48
...už jsem si to taky vygůloval, faktem, ale zůstává, že ani po jednom se netloustne!
mamutka
29. března 2011 • 11:07
Tak koka, nebo ephedra? To jsou totiž dvě úplně odlišné rostliny, rostoucí ve dvou úplně odlišných světadílech, znalče!
miciangora
29. března 2011 • 08:26
No,znala jsem jich docela dost,ale o tom,že by někdo přešel z péra na herák nevím...
miciangora
29. března 2011 • 08:25
Jo,přesně tak to je,efedrin je zaručený prostředek na hubnutí,bohužel má dost vedlejších účinků,třeba kdo má slabší srdce,tak nic moc...
rwen
28. března 2011 • 18:27
Dobrý den všem,

nehodlám tady diskutovat o škodlivosti pervitinu ani drogách jako takových,jde mi čistě o ty fotky - některé mi připadají jako fake.Nechám se ráda poučit o tom,jak pervitin mění tváře,ale mění také barvu duhovek a polohu a zakřivení uší?

Podívejte se prosím pozorněji na fotky tmavovlasého muže s knírkem,v roce 2000 má duhovky hnědé,v roce 2007 po úžívání pervitinu mu zmodraly.Diskusím o lomu a barvě světla při focení a rozdílné barevnosti v něm bych ráda předešla,grafice se věnuji dost a tohle prostě přirozeně nevypadá,i kdyby ho fotili v roce 2000 ve světle svíček a v roce 2007 pod modrou zářivkou


Další divná fotka je slečna-žena may2000 a v červeném nov 2000,ten tvar uší mi přijde nejrozdílnější u muže z let 2002 a 2008.

Opakuji nechci snižovat ani nijak zesměšňovat kampaň proti pervitinu,jen si myslím,že pokud má kampaň fungovat,musí být věrohodná až do posledního obrázku a to mi zde poněkud hapruje.