Zprávy

Zpět na článek

Strašlivé fotografie lidí před a po užívání pervitinu

29 komentářů

rulesss
6. dubna 2011 • 23:54
v usa pernik skoro neznaj
ivanb
29. března 2011 • 14:48
...už jsem si to taky vygůloval, faktem, ale zůstává, že ani po jednom se netloustne!
rwen
28. března 2011 • 18:27
Dobrý den všem,

nehodlám tady diskutovat o škodlivosti pervitinu ani drogách jako takových,jde mi čistě o ty fotky - některé mi připadají jako fake.Nechám se ráda poučit o tom,jak pervitin mění tváře,ale mění také barvu duhovek a polohu a zakřivení uší?

Podívejte se prosím pozorněji na fotky tmavovlasého muže s knírkem,v roce 2000 má duhovky hnědé,v roce 2007 po úžívání pervitinu mu zmodraly.Diskusím o lomu a barvě světla při focení a rozdílné barevnosti v něm bych ráda předešla,grafice se věnuji dost a tohle prostě přirozeně nevypadá,i kdyby ho fotili v roce 2000 ve světle svíček a v roce 2007 pod modrou zářivkou


Další divná fotka je slečna-žena may2000 a v červeném nov 2000,ten tvar uší mi přijde nejrozdílnější u muže z let 2002 a 2008.

Opakuji nechci snižovat ani nijak zesměšňovat kampaň proti pervitinu,jen si myslím,že pokud má kampaň fungovat,musí být věrohodná až do posledního obrázku a to mi zde poněkud hapruje.
rikkitikkitavi
31. března 2011 • 17:47
Myslím, že jsem se dívala pořádně, ale nevidím to tak.
Jednak "zmodrání" očí na mém monitoru není příliš vidět a je možné, že nazelenalé barvy druhého obrázku tomu ještě přidají. Navíc může mít osoba na druhé fotografii např. začínající zákal.
Co se týká uší, žádné rozdíly v tvaru nejsou. Samozřejmě zhubnutím tváře uši vystoupí a opticky "odstanou" od obličeje. V tlustém obličeji nejsou nápadné, zarůstají. Tvary boltců jsou stejné.

Ačkoli nemám s grafikou velké zkušenosti (úpravy fotek ano, fotím pro nakladatelství, ale žádné předělávky reality), mám výtvarné vzdělání (včetně anatomie pro výtvarníky) a domnívám se, že každý s výtvarným vzděláním a zároveň dobrou znalostí počítačové grafiky by něco podobného dal dohromady. íI když by náklady na podobnou akci byly dost vyšší než vytáhnout pár fotek z databáze.

Dobrý fotograf umí nafotit ošklivého člověka krásně a krásného ošklivě a stačí si např. pohrát se stíny a už lezou nahoru či dolů roky. Ačkoli si to osobně nemyslím, je možné, že fotografie "nyní" vznikly částečně se záměrem, aby na nich lidé vypadali "co nejhůř", nicméně pořád tu platí, že na fotografii nás leccos neodpuzuje a v realitě bychom to pociťovali jako velký posun od normálu, díky dalším smyslům.

fotografie je větším rozlišení http­://www­.face­sofmet­h.us­/main­.htm
kkk999
28. března 2011 • 12:40
Zavedení osobních účtů pro zdravotnictví je nezbytné!!!Kdo si vědomě a úmyslně ničí zdraví, ať už braním drog nebo jiným způsobem, ať si léčení platí ze svého a ne z peněz nás všech!!!Nemáš peníze? Dobře ti tak, bude ti poskytnuta pouze pomoc definovaná zákonem, to jest při přímém ohrožení života a nebo hrozící těžké újmě na zdraví!!!Nelze donekonečna zavírat oči a platit z peněz nás všech léčení fetkám, které nikdy pro společnost nepřinesou žádný užitek!!!
fakov
28. března 2011 • 09:15
užíváním, resp. na jeho počátku - zřejmě stát před policejním foťákem s vidinou basy není nic moc. Ty druhý fotky pak už netřeba komentovat.
vonrammstein
27. března 2011 • 18:00
Sem napište váš vzkaz!
vonrammstein
27. března 2011 • 18:00
že jako prostředek na hubnutí je to geniální.
ivanb
27. března 2011 • 18:21
Není na světě lepší prostředek na hubnutí, než nežrat nebo efedrin. To ovšem felčaři, pamětni několika nepodmíněných trestů, nemohou přiznat!!! Nebudu to moc rozvádět, ale jsou země, kde se Koka efedra zcela legálně pěstuje a jede na ní 75procent obyvatelstva. Potíž je v tom, že u nás to neroste, za to máme lepší chemiky!!!
mamutka
29. března 2011 • 11:07
Tak koka, nebo ephedra? To jsou totiž dvě úplně odlišné rostliny, rostoucí ve dvou úplně odlišných světadílech, znalče!