Policistka v bikinách zasahuje.

Policistka v bikinách zasahuje. Zdroj: Instagram Mikaela Kellner

Švédská policistka v bikinách se stala hvězdou. Zlikvidovala v pár sekundách zloděje

Policistka Mikaela Kellnerová měla ve středu volno a tak se v parku Rålambshov ve švédském Stockholmu spolu s přáteli opalovala. Na místě jim pak jeden muž ukradl mobil. Kellnerová se za ním rozběhla a pomocí několika speciálních chvatů ho zadržela. Byla u toho v bikinách. Když se fotka z „akce“ dostala na Instagram, policistka se stala rázem hvězdou.

Mikaela Kellnerová se slunila v parku s přáteli, když k nim přistoupil muž, který předstíral prodej časopisu, který vydávají bezdomovci. Položil si tiskoviny na jejich deku, když ale s prodejem u skupinky neuspěl, sebral časopisy. Ale s nimi ukradl i mobil, který předtím úmyslně na dece zakryl.

Policistce bylo jeho jednání podezřelé a naštěstí jeden její přítel si ihned všiml, že mu zmizel mobil. Rozběhla se za zlodějem, složila ho k zemi, zadržela ho a předala přivolané hlídce.

Fotku, jak v bikinách pacifikuje zloděje, pak dala na svůj Instagram. Všimly si toho po upozornění noviny Aftonbladet a z Mikaely Kellnerové se rázem stala hvězda, o které hovoří celá země.

 

„Jednala jsem instinktivně. Nebyl čas přemýšlet, co mám na sobě. Zasáhla bych i nahá. Pomohla mi pak kamarádka, také policistka. Vtipné bylo, že naši dva mužští přátelé stihli pouze přihlížet. A fotit,“ řekla Kellnerová, která je policistkou již 11 let, ale v plavkách ještě nikdy nezasahovala.

Upozornila pak pomocí sociálních sítí na to, že zloději používají mnoho vychytralých triků, pomocí kterých okrádají lidi. Připomněla, aby byla veřejnost daleko opatrnější a pozornější.