Czech Event Awards

Czech Event Awards Zdroj: Czech Event Awards

Czech Event Awards
Czech Event Awards
2
Fotogalerie

Proběhlo udílení cen Czech Event Awards 2016. Pět vítězství si odnesl producent Yemi A. D.

Soutěž Czech Event Awards (CEA), která si klade za cíl vyhodnocovat nejlepší počiny v event marketingu, zná své vítěze. 

Event marketing, jako jeden z posledních nástrojů marketingové komunikace, dosud nebyl podpořen soutěží jednotlivých počinů. Ceny udělovala 25 členná porota, která byla složena z předních českých odborníků v oboru event marketing. 

Titul "Osobnost roku" získal Ing Rudolf Střítecký, majitel a jednatel agentury Art4promotion, zejména za " za dlouhodobý přínos oboru a nadstandardní kreativní koncepty pořádaných akcí". 

Event Manažerem roku se stal Jakub Choutka, za produkci akce: JAD Productions for Socialbakers. Jakub je zkušený produkční, který stojí za řadou dalších úspěšných akcí realizovaných v minulých letech.

Hlavní cenu "Event roku" (absolutní vítěz) získal event agentury JAD Productions s.r.o. "Engage Prague 2015", realizovaný pro klienta Socialbakers. Kreativním šéfem produkční agentury JAD Productions, která zabodovala již podruhé v národní soutěži o nejlepší počiny v oblasti event marketingu je český umělec Yemi A.D. “Jsem moc hrdý na celý tým #JADPRO, který letos dokázal, že umí použít stejný recept pro různá odvětví a úspěch se dostaví,” komentoval práci svého týmu sám Yemi, kterému se podařilo vyhrát cenu Absolutního vítěze. JAD productions získala ocenění v těchto kategoriích:

 

  • #‎Engage2015 vítězem v kategorii Konference a kongresy
  • adidas Originals ‪#‎NMD vítězem v kategorii Sales promo
  • Teniskology vítězem v kategorii Výstavy a veletrhy
  • Teniskology vítězem v kategorii Nejlepší koncept
  • Engage2015 absolutní vítěz

 

Hlavní cenu předali vítězům osobně organizátor soutěže Tomáš Brázda (Event&promotion) a Andrea Faflíková (Regional PR & Event manager Lego), která byla i výkonnou předsedkyní letošní poroty.