Cannabis Cup

Cannabis Cup Zdroj: Archív soutěže

Posílejte snímky svých rostlinek do právě probíhajícího Cannabis Cupu

Přes celoroční snahu policie totálně rozložit marihuanovou subkulturu nám i letos přicházejí fotografie Vašich kytek. A abych policii úplně nekřivdil - část soutěžících se skutečně lekla a fotek přichází méně nez v jiných letech.
Soutěz ale nekončí, takže posílejte dalši fotky Vašich krasavic, ať je najdete v tištěném Reflexu!

A jak se zapojit do soutěže? Vzhledem k probíhajícímu útoku na konopnou subkulturu se však opět vracíme ke zcela anonymní soutěži bez věcných cen. Nejsme totiž schopni ani při přenosu dat na náš server, ani při případné razii Policie ČR v naší redakci vaše data spolehlivě ochránit. Soutěž se tedy vrací ke svým začátkům – do hluboké anonymity a konopného aktivismu. Z důvodu udržení maximální anonymity soutěžících jsou pro přihlašování stanoveny dva způsoby zaslání fotografií, a to:

1. Účastník soutěže zašle z e-mailové schránky na adresu cannabiscup@reflex.cz. Pokud chcete zachovat anonymitu, doporučujeme v internetové kavárně založit e-mailovou schránku na některé neplacené e-mailové službě (Seznam.cz, Gmail.com, atd.), z níž se fotografie pošlou, a schránku pak smazat.

2. Účastník soutěže zašle CD nebo jakýkoliv jiný datový nosič s nahranými fotografiemi poštou. Obálku je nutné označit viditelně nápisem CANNABIS CUP a poslat na adresu: Jiří X. Doležal, Ringier Axel Springer CZ a.s., Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, a samozřejmě nepřipojovat zpáteční adresu.

U každé fotografie pro oba výše zmíněné postupy musí účastník soutěže uvést název fotografie.

Soutěžní snímky rostlinek, které již do soutěže přisly najdete na webu Cannabis Cupu.