milenci

milenci Zdroj: profimedia.cz

Austrálii šokovala úchylná komunita provozující po generace incest

Hrůzné tajemství vyplulo v minulých dnech na povrch v jednom z malebných údolí australského Nového Jižního Walesu. Policie zde našla děti, které mají velmi vážné psychické a fyzické problémy. Narodily se v úchylné komunitě, která provozovala incest. Na případ upozornily australské a pak i britské noviny.

Vyšetřovatelé oznámili, že v komunitě žilo celkem 40 lidí, dospělých i dětí. V malé sektě byl sex všech se všemi považován za normální a byl zde provozován po čtyři generace. Výsledek tohoto neomluvitelného jednání je podle lékařů vidět nejvíce na zdeformovaných dětech. Ty měly podle výpovědí na policii i sex mezi sebou a jejich „oblíbenou“ činností bylo například mrzačení koček a psů.

Osamělá komunita žila léta nepozorovaně na usedlosti, která byla vzdálená od nejbližšího města kolem 35 kilometrů. Vše, co se o ní vědělo, bylo to, že občas přijela jedna žena v automobilu s dětmi a nakoupila v obchodech pár potřebných věcí. Místní ani neznali její jméno.

Mluví se o tom, že někteří z členů rodiny prodávali palivové dřevo a dva muži pracovali jako dělníci pro jednu radnici, aby získali peníze pro celou skupinu. Vše mělo probíhat pod dohledem Betty Coltové, která komunitu řídila jako sektu. Někteří členové rodiny policii řekli, že jejich příběh začal na Novém Zélandu už v první polovině 20. století. Tehdy se narodila June Coltová, jenže jejími rodiči byli bratr a sestra. June se pak provdala za muže jménem Tim a měli spolu čtyři dcery a dva syny. V 70. letech se přestěhovala komunita do Austrálie a tam se několikrát přestěhovala, protože se bála prozrazení. Vždy si našla usedlosti v odlehlých zemědělských oblastech, aby nevzbudila pozornost veřejnosti. Šlo o to, že členové rodiny se brali jen mezi sebou a nelegální incest považovali za normální.

U dalších a dalších děti pak bylo podporováno jejich zvrhlé sexuální chování, které nakonec vedlo k vrozeným vadám. Vyšetřovatelé tvrdí, že komunita žila v podmínkách, které spíše připomínaly chov zvířat.

Na zhýralý život tohoto malého kultu by se nejspíš nikdy nepřišlo, nebýt obyvatel přilehlého městečka, kteří policii v létě minulého roku nahlásili, že v okolních kopcích zřejmě žijí děti, jež nikdy nechodí do školy. Rozběhlo se vyšetřování a testy DNA nakonec skutečně ukázaly, že členové komunity jsou všichni příbuzní.