homosexuálové

homosexuálové Zdroj: Profimedia.cz

Trollové na Facebooku
Trollové na Facebooku
Trollové na Facebooku
3
Fotogalerie

Trollové opět řádí! JXD chce upalovat homosexuály!

Úroveň českých internetových trollů upadá. Dá se říci, že skupina Sdružení zlých, zakomplexovaných a zbabělých jedinců či jak si vlastně říkají, se dostala mentálně na úroveň uskupení Žít Brno, případně České pirátské strany. Jejich pomsta za článek o nich je fakt trapná.

Na Facebooku se den poté, co vyšel můj článek o trollech ze skupiny Sdružení zakomplexovaných nepichů (nebo tak nějak si říkají), objevil se na FB můj falešný profil. Je tam moje stará fotka a napsáno, že píšu pro Reflex. Jinak nic, jen nasimulované imbecilní diskuse pod tou mou fotkou:

Jiří X DoležalJsem pohledný muž, že ano?
Franta Kvítkoano
Hermína IdaDolejší Líbí se mi vaše brýle, jsou to originální od Lennona?
Jiří X DoležalSamozřejmě, já si je mohu dovolit.

Tento falešný profil vytvořil událost Den upalování homosexuálů. Na stránce události - "jako" ode mne - se dočteme: „Homosexuálové nás už několik desetiletí obtěžují svými odpornými životy, proto jsem se rozhodl je začít upalovat.Pojďme homosexuálům ukázat, jak moc nám vadí jejich odporné existence a způsoby, jakými se vzájemně uspokojují. Říkám UPÁLIT!"

A tím to končí. Na falešném profilu ani na události není ani jeden vtip, anekdota, pošťouchnutí, prostě - nic. Vrchol debility. Takže vlastně není o čem psát, Sdružení trollů se mentálně dostalo na úroveň intelektuálů z Žít Brno. Vtip, originalita a kreativita jsou beznadějně v p.... Zajímavé ale je, že ti debilové, kteří stránky vytvořili, dokážou oslovit stejně debilní čtenáře. Čtyři hodiny po svém vzniku měl můj falešný profil 31 přátel, a verbální projevy mentálních pacientů na stránce vyzývající k upalování gayů jsem vyfotil, abyste si ty screenshooty mohli vychutnat sami.