Nečas, Nagyová

Nečas, Nagyová Zdroj: Fotomontáž Jan Ignác Říha / ČTK / Isifa.com

Jana Nagyová
Jana Nagyová se nejspíš stane oficiální partnerkou Petra Nečase
Právě kvůli Nagyové se údajně rozpadlo manželství Petra a Radky Nagyových.
3
Fotogalerie

Nečas poprvé otevřeně promluvil o vztahu s Nagyovou: Jednoznačně za ní stojím

Bývalý premiér Petr Nečas poprvé otevřeně přiznal vztah s Janou Nagyovou, bývalou šéfkou jeho kabinetu a nepochopitelnou hlavní aktérkou v korupční kauze NagyGate.

Až policejní výslech prolomil Nečasovo mlžení o vztahu s hlavní aktérkou celé korupční kauzy, živočišnou blondýnkou Janou Nagyovou, která je momentálně kvůli obvinění z uplácení poslanců a nezákonného odposlouchávání již skoro měsíc ve vazbě. 

"Je to pevný vztah a jednoznačně s ním počítám i do budoucnosti. A také za ní jednoznačně stojím." přiznal Nečas deníku Právo. Expremiér, který se nyní rozvádí, dříve tvrdil, že důvodem rozpadu jeho manželství není nikdo další.

Zdánlivě bázlivého Nečase zlomil až páteční policejní výslech, na kterém se podle svědků choval velice rozhodně. "Je to vykonstruovaný politický proces," shrnul události posledních dnů.

Zdá se, že Nečas splácí dluhy. Dříve za ním totiž pevně stála a chránila ho právě Jana Nagyová. Velmi nerozumně a nešťastně, například odposloucháváním. Teď je na řadě Nečas. A pořádně se nadře.