Ronald Poppo před útokem

Ronald Poppo před útokem Zdroj: Facebook.com

Ronald Poppo po útoku
Ronald Poppo po ročním léčení
Ronald Poppo po ročním léčení
4
Fotogalerie

Bezdomovec, kterému zfetovaný muž před rokem ukousnul kus obličeje, složil děkovnou píseň

Byl jednou z obětí série útoků lidí, kteří byli velmi pravděpodobně pod vlivem nové syntetické drogy. Oslepl, ale vrací se do života.

 

Pětašedesátiletý bezdomovec Ronald Poppo byl před necelým rokem brutálně napaden jednatřicetiletým Rudym Eugenem v Miami. Eugene napadl Poppa na ulici a pokousal ho ve tváři takovým způsobem, že bezdomovec přišel o zrak.

 

Zfetovaného Eugena později policie na útěku zastřelila. Předpokládalo se, že v jeho krvi se najdou stopy užívání koupelové soli, nové syntetické drogy, která v lidech vyvolává extrémně agresivní chování. Výsledky toxikologie nakonec ukázaly, že Eugene byl pouze pod vlivem marihuany.

 

 

Léčba Ronalda Poppa byla rok hrazena z veřejného pojišťění a hlavně z fondu, který byl zřízen na jeho podporu. Američané do něj přispěli asi třemi sty tisíci korun. Klinika, na které se Poppo léčí, nyní zveřejnila jeho fotografie po operacích a roční rekonvalescenci.

 

Prodělal několik plastických operací a pomalu se vrací k normálnímu životu. Nahrál také píseň, ve které děkuje všem, kteří ho podporovali.

 

 

Zdroj: Facebook.com a Youtube.com