Píča

Píča Zdroj: Marek Douša

Reflex hledá SuperStar!

Naše redakční inboxy vzkvétají vašimi vzkazy. Posíláte nám články, chcete se s námi vidět, zvete nás na rande, rádi byste se stali členem redakce nejlepšího časopisu na světě.


Reflex je v kurzu, tak to prostě je. Jsme za vaše dopisy a maily rádi, opravdu. Jsme rádi i za negativní reakce a výzvy, ať to děláme líp. Na jejich základě jsme se rozhodli, že najdeme někoho, kdo nám všem autorsky natrhne zadek.

 

Hledáme novinářskou SuperStar, jejíž články způsobí, že JXD přestane hulit, Staněk se vykašle na drogy, Lukášková se s pláčem schová pod stůl, Holec zůstane stát s otevřenou pusou a Kolář se stane tiskovým mluvčím Miloše Zemana. Pokud si věříte, že takovou věc dokážete, zúčastněte se naší soutěže.



Pravidla jsou následující: Napište glosu na téma „Reflex a já“. Pošlete nám ji a my z došlých textů vybereme deset nejlepších. Tyto semifinalisty čekají další úkoly, návštěva redakce a po(s)tupné vyřazování. Zbyde jeden, vítěz. Nová SuperStar Reflexu. Ta zůstane v redakci na tříměsíční stáž a kdo ví, možná déle.



Sice u toho nebude Leoš Mareš ani Ondřej Hejma, ale zato se budete moci seznámit s chodem redakce jak tištěného Reflexu, tak webu Reflex.cz a autorsky se na nich podílet. Šanci má každý. Své texty posílejte do 15.února na adresu rxonline@reflex.cz.