akt

akt Zdroj: mv

krása přírody
rozjímání
znak
hojnost
váza s květinou
7
Fotogalerie

Nahé holky a konopí? To najdete jenom v Cannabis Cupu. Přihlašte svůj "zelený" akt

Krásu rostlinek konopí nezpochybňujeme. Položte ji ale na nahou dívku nebo muže a máte před sebou skutečného kandidáta na unikátní umělecké dílo. Už příští týden spouštíme čtenářské hlasování v kateogrii Cannabis Akt. Máte tak nejvyšší čas na přihlášení vlastního soutěžního příspěvku.


Máte rádi soutěž Reflexu Cannabis Cup a mrzí vás, že minulý týden skončilo hlasování v kategoriích Canna Indoor a Canna Outdoor? Těšte se na pondělí 28. ledna, kdy se otevře hlasování v populární soutěžní kategorii Cannabis Akt.

 

První nahrané akty s konopím najdete v následující galerii. A další můžete do soutěže přihlašovat až do 13. února, kdy ve stejné kategorii skončí i čtenářské hlasování.

 

 

Vítěz kategorie s nejvyšším počtem hlasů dostane Kit MARI 600W a sadu hnojiv Advanced Hydroponics (1 litr) v hodnotě 2989 korun.

 

Na odměnu se mohou těšit i autoři dalších dvou nejoblíbenějších fotografií - 2. místo bude odměněno biologickým neutralizérem zápachu v hodnotě 2499 korun, 3. místo pak 30 centimetrů vysokou keramickou vodní dýmkou "Klečící žena" v hodnotě 500 korun.