Specialita z Krásného lesa

Specialita z Krásného lesa Zdroj: Archív soutěže

Cannabis Cup je v plném proudu. Nezapomeňte přihlásit fotografii své rostlinky

Ještě jste nepřihlásili snímek své rostlinky v soutěži Cannabis Cup 2012 do jedné ze dvou následujících kategorií: Canna Indoor a Canna Outdoor? Radši si pospěšte, už na to máte jen jedenáct dnů.

 

Přihlašování do obou zmíněných kategorií totiž končí už příští čtvrtek - 17. ledna. A o den později - v pravé poledne - bude uzavřeno v indoorové a outdoorové kategorii i čtenářské hlasování (hlasovat můžete přímo na stránkách Cannabis Cupu).

 

Tim ale celá soutěž zdaleka nekončí - fotografie budete i nadále moci přihlašovat (a později těm nejlepším také dát vlastní hlas) do dalších dvou kategorií: Cannabis Akt a Cannabis Art.

 

Čtenáři vybírají 1. až 10. místo pro každou kategorii, absolutního vítěze následně vybere porota složená ze šéfredaktora Reflexu Ivana Hamšíka, DJ Mania, který soutěž zajišťuje produkčně, Michala Otipky jako sponzora za Growshop, Jana Šibíka a jako maskota i J.X.D.

 

Ceny jako každoročně věnuje Growshop, první a hlavní cenou je zájezd na amsterodamský Cannabis Cup spojený s bohatým programen a návštěvou Muzea hašiše.