Reflextor

Reflextor Zdroj: Archív

Program Reflextoru na středu: o reality show s Jiřím X. Doležalem

Včera patřila Čermákova koupel Janu Šibíkovi, v té dnešní potkáte jinou známou tvář Reflexu - Jiřího X. Doležala, který se společně s psychiatrem Tomášem Rektorem rozpovídá o vlastních zkušenostech se životem před kamerou.


Fanoušci Jana Šibíka si ale i tak přijdou na své. Fotoreportér Reflexu totiž v Reflextoru pořádá druhé kolo svého bezplatného fotografického workshopu (první proběhl v neděli). Začíná v deset hodin dopoledne, vlastní foťáky s sebou!


Program workshopu:

10:00 Začátek
10:15 – 11:00 Jak na to (know-how Jana Šibíka)
11:00 – 12:30 Fotografujeme Vary I.
14:30 – 16:00 Fotografujeme Vary II.
15:30 – 16:30 Konzultace a hodnocení fotografií


Účastníci budou i dnes v průběhu dne fotografovat v ulicích města a později odpoledne se společně sejdou nad svými výtvory. Nejlepší snímky zveřejníme na Reflex.cz.


Na oddech budou mít pouhou půlhodinu , protože od 17. hodiny začíná v Reflextoru další Čermákova koupel. Dnešní diskuze - s všeříkajícím názvem "JXD: Reality show, psychiatr a já" - volně navazuje na promítané filmy Reality Show a česko-polský trumf v hlavní soutěži Polski Film.


Formát reality show už dávno nepatří jen do škatulky obskurní zábava. Jak dokazují filmy karlovarské přehlídky, stále více zajímá i seriózní tvůrce. A své o něm může vyprávět i Jiří X. Doležal, reportér Reflexu a "notorický aktér a divák" reality show. Se známým psychiatrem, doktorem Tomášem Rektorem, bude hledat odpovědi na otázku: Jsou účastníci reality show blázni, anebo jsou blázni ti, kteří reality show sledují?

 

Reality show budete moci sledovat online na www.reflex.cz.


 

O šesté hodině večerní čeká návštěvníky (jako vždy) premiéra nového dílu karlovarského videoblogu Luďka "Rodrigueze" Staňka Od soumraku do úsvitu.

A večerní stmívání od 20. do 22. hodiny zpříjemní hudební produkce. Pohodovou atmosféru tentokrát zajistí DJ Groovy Luvah.

 

Stavte se ale i kdybyste měli v Reflextoru (kavárně Reflexu) jen nabrat dech mezi projekcemi. Čeká na vás wi-fi zdarma, pivo, limo a koktejly. Budeme tam pro vás - od osmé hodiny ranní do až do dvaadvacáté hodiny večerní.




Co je Reflextor?

Kromě toho, že název Reflextor dostal náš karlovarský webový speciál, jde i o skutečný fyzický prostor, který vám bude po dobu festivalu otevřen v karlovarských Lázních III. Časopis Reflex vám zde coby hlavní mediální partner 47. ročníku filmového festivalu zpestří všech 9 dní.

 

Kde nás najdete: