Dominik Hašek

Dominik Hašek Zdroj: Profimedia.cz

Hašek na Hrad? Podle vás není tím nejlepším příkladem pro národ

O Dominiku Haškovi jako prezidentském kandidátovi se ve včerejší Aréně Reflexu přeli žokej Josef Váňa a Miloš Čermák. Zasloužila by si podle vás hokejová legenda titul prezidenta?


"Prezident musí být vážený a u veřejnosti oblíbený člověk, který by samozřejmě měl umět veřejně vystupovat a být příkladem pro okolí. Například Dominik Hašek," navrhl v anketě LN žokej Josef Váňa.


Podle Miloše Čermáka ale Hašek není zrovna nejlepší příklad: "To je ten hokejový brankář, který po prvním "ukončení" své kariéry hrál v roce 2003 in-line hokej a při jednom ze zápasů surově napadl a zfauloval spoluhráče, jenž pak strávil tři týdny v nemocnici?"


Ve včerejším jeho názor podpořilo 91 procent čtenářů. Některé z nich jsme i vylekali. "Uf, už jsem myslel, že jde o jiného Haška....," napsal na Facebook Bronislav Šimoník patrně v narážce na shodu příjmení s prvním místopředsedou ČSSD Michalem Haškem.

 



 


Co kdyby "nesbírající" české pejskaře pomáhal usvědčit rozbor exkrementů jejich čtyřnohých přátel - tak jako v USA? Je to dobrý nápad? O tom je dnešní Aréna Reflexu. Hlasujte na www.reflex.cz a pište svůj názor na Facebook. Nejazjímavější názory zmíníme v zítřejším vyhodnocení.