Páteční gastronautský výsadek se obzvlášť vydařil. Hned 3 čtenáři dali plný počet bodů
Podívejte se: den ve znamení české klasiky a obzvlášť povedených pokrmů
Třetí den gastronomického experimentu si odvážní účastníci obzvlášť pochutnali. Hned tři totiž sáhli po absolutním hodnocení: narazili na gastronomický ráj.
Petr Mára si dal snové hovězí sashimi, steak a karotku, Tereza Vandrovcová si pochutnala na jarních veganských závitkách s nudlemi a Tereza Zamazalová měla "restovaná čerstvá kachní játra na cibulce, podávaná s rýží a redukcí z portského ročníkového vína".
Pátek je leckdy pracovně divoký den (to nám povídejte!), kdy se dodělávají resty před víkendem a oběd musí holt stranou. A tak dva gastronauti fotky zatím neposlali. Chápeme to, sami jsme se dnes museli spokojit s bagetou.
Prohlédněte si dnešní fotogalerii a pročtěte si jednotlivé zážitky gastronautů:
Vyberte nejzajímavější gastronautský výkon
Včera vás nejvíce zaujal hummus s olivami, který obědvala Tereza Vandrovcová:

I dnes můžete rozhodnout o tom, komu redakce oběd proplatí. Stačí vybrat v anketě, které jídlo nebo recenze vás nejvíce zaujala (netřeba tedy nutně vybírat to nejchutnější). Je to na vás:
Prohlédněte si předchozí díly:





















