Veverka Huli

Veverka Huli Zdroj: Archív

Pěstitelé, nespěte! Cannabis Cup 2011 čeká právě na vaše snímky

Je pravda, že hlavní propagační kampaň letošního Cannabis Cupu se teprvé rozjíždí. Přesto - pěstitelé a fotografové, prohrabte své digitální archívy a obešlete Reflex Cannabis Cup i Vy!

V Čechách jsou řádově tisícovky, ale spíše desetitisícovky lidí, kteří si pěstují konopí. Od amatérů, co si na kompostě jen tak pro radost zasadí jednu kytku, až po sofistikované znalce, co pěstují třeba patnáct let pod umělým světlem.

 

Skoro každý z těch pěstitelů má foťák, a třeba deset procent z nich i výtvarný talent. Takže ať počítám, jak počítám, po nejrůznějších computerech České republiky by měly být uschovány stovky, ale spíše tisíce kvalitních uměleckých fotek s konopnou tematikou. A nemusí jít jen o fotky masivních palic, ale i o akty s konopím či kompozice s konopnou tematikou - jako tenhle obrázek, co mi kdosi poslal mailem:

 

Cannabis cup 2011Cannabis cup 2011 | Archív J.X.D.

 

Takže pěstitelé: Probuďte se, vyfoťte, zapněte compy a začněte posílat! Reflex Cannabis Cup čeká právě na Vás! Adresa pro přihlášení snímků je jednoduchá: www.cannabiscup.cz !