Škola sexu

Škola sexu Zdroj: Youtube.com

V Rakousku vzniká mezinárodní škola sexu. S kolejním životem i praktickými domácími úkoly

Vídeň si patrně brzo zaslouží přídomek "sexuální centrum střední Evropy". Po bordelu pro ženy, o němž napsala Pavlína Wolfová v Reflexu (č. 41) na začátku listopadu, v rakouské metropoli vzniká další lechtivý projekt, který nemá jinde ve světě obdoby; Rakouská mezinárodní škola sexu.

 

"Vytrénovali jste svou mysl, své svaly, svou kondici, ale kolik častu jste strávili rozvíjením dovedností, na nichž skutečně záleží... lásky?" láká na oficiálních stránkách školy sexu její ředitelka Ylva-Maria Thompsonová.

 

V prostoru renovované usedlosti z 18. století, která leží půl hodiny cesty od Vídně, se bude od ledna příštího roku vzdělávat v umění sexuálních rozkoší dvacítka studentů.

 

Přestože jeden semestr vyjde účastníky v přepočtu na víc než 40 tisíc korun (s bydlením zhruba na 56 tisíc), zájem je podle ředitelky obrovský a škola hlásí na první semestr plný stav.

"Jádro našeho vzdělání není teoretické, ale velmi praktické. Důraz klademe na to, jak být lepším milencem," říká ředitelka. První adepti se tak mohou těšit na kurzy sexuálních technik, pokročilé soulože, erotické masáže a výklad dějin sexu.

 

Studenti proto budou žít na smíšených kolejích, kde si budou procvičovat nabyté znalosti ve formě domácích úkolů, samozřejmě s bezplatně poskytovanou antikoncepcí. "Sexuální pozice, techniky mazlení, anatomické rysy. Všechno učíme lidi skrze přímou zkušenost," vypočítává ředitelka. Celé studium je zakončeno finální zkouškou, k níž budou připuštěni jen absolventi všech předmětů. Bližší detaily závěrečné zkoušky škola nezveřejňuje.

 

 

Ne všichni Rakušané založení školy schvalují. Kromě kritiků, kteří považují projekt jen za stylovou formu placeného sexu, se musela Thompsonová vypořádat i se zákazem vlastní reklamy v rakouské televizi. O tom jak decentní, nebo odvážná byla, se můžete přesvědčit zde:

 

 

Největší překážkou pro tuzemské zájemce bude nejspíš jazyková bariéra. Velká část výuky bude probíhat v německém jazyce, některé studijní materiály jsou dostupné jen v angličtině. Ale není nakonec sex tím nejuniverzálnějším jazykem na světě?