Mikrofon

Mikrofon Zdroj: Profimedia.cz

ANKETA: Vyberte nejlepšího tuzemského moderátora politických diskuzí

Petr Holec se v novém čísle Reflexu snaží přijít na to, proč nemají televizní politické diskuze v Česku dobrou pověst. Zajímá nás, jak se vám líbí práce českých politických moderátorek a moderátorů; a to jak známých tváří, které můžete stále vidět na obrazovce, tak těch, které už se profesně posunuly jinam. Dejte hlas svému favoritovi v naší anketě.


Václav Moravec
Jedna z ikon současné České televize a tvář nedělních Otázek Václava Moravce. V minulosti moderoval rozhlasový pořad Interview BBC.

Barbora Tachecí
Na zaniklé stanici Z1 uváděla pořad Interview B. T. Na Primě v současnosti moderuje každodenní pořad Fakta Barbory Tachecí.

Jakub Železný
Jako syn politika a mediálního podnikatele Vladimíra Železného šel částečně ve stopách svého otce. Na ČT moderuje publicistický pořad Události, komentáře a jeho hlas znají posluchači i z Radiožurnálu.

Martin Veselovský
Další člen moderátorského tria pořadu Události, komentáře. Moderátorské zkušenosti získal v diskuzním pořadu Sedmička, který běžel na TV Nova. Každý den moderuje relaci Dvacet minut Radiožurnálu.

Daniela Drtinová
Momentálně jediná moderátorka v týmu pořadu Události, komentáře. V minulosti moderovala pořad Debata.

Milan Šíma
Až do osudného pozvání Mirka Topolánka a Miloše Zemana, s nímž nesouhlasilo vedení televize Prima, moderoval Šíma nedělní Partii.

Jan Punčochář
Současný moderátor nedělní Partie na Primě. Moderátorské zkušenosti získal na stanicích Českého rozhlasu.

Michaela Jílková
Známá "čertice" z konfrontačního pořadu Kotel na Nově. V České televizi moderuje publicistické Máte slovo.

Jana Bobošíková
Na současnou političku stále řada Čechů vzpomíná v souvislosti s tříletou moderátorskou kariérou v diskuzním pořadu Sedmička na Nově (do roku 2004).

Petr Šimůnek
I nový šéfredaktor české mutace časopisu Forbes má moderátorskou minulost. Na Primě uváděl Nedělní Partii, na Frekvenci 1 diskuzní pořad Pressclub.