Kontakt Fest 2023

Kontakt Fest 2023 Zdroj: Oficiální facebook festivalu

Kontakt Fest 2024: Program, vstupenky, line-up. Vše, co o festivalu potřebujete vědět

Kontakt Fest bude letos čekat teprve druhý ročník. Jedná se o událost, jejíž hlavní konstantou je kvalita. Návštěvníci mají možnost se setkat s řadou osobností jak na pódiu, tak osobně. Festival je určený všem fanouškům muziky, špičkové gastronomie, kultury a architektury. Můžete se těšit třeba na Pražský výběr, Laco Décziho nebo Redzeda. Na programu jsou i přednášky řady osobností z různých oblastí, například moderátora Čestmíra Strakatého nebo architekta Davida Vávry.

Letos se jednodenní festival odehraje 22. června 2024 v unikátním prostředí lesoparku Horečky na pomezí Frenštátu pod Radhoštem a Trojanovic.

Line-up Kontakt fest 2024

Hudební stage

Legendární kapela Pražský výběr, zpěvačka LENNY, metalový rapper Redzed, česká popová skupina Bert & Friends, francouzská zpěvačka Céline Bossu, trumpetista a skladatel Laco Déczi, indie-pop skupina Brixtn, street-funkový Fredy&Krasty, bubenický orchestr BORIS a DJ influencer DJ Lucky Boy.

Talk & creative stage

Moderátor Čestmír Strakatý, architekt, herec a spisovatel David Vávra, režisér Radovan Lipus, novinář a komentátor Petr Honzejk, ekonom, investor, influencer Radovan Vávra, přírodovědec a fotograf Petr Jan Juračka, šéfkuchaři Jiří Hrachový a Pavel Býček a generální ředitelka Kongresového centra Praha Lenka Žlebková.

Cena vstupenek na Kontakt Fest 2024

Kontakt Fest nenabízí žádné zvýhodněné vstupné. Cena lístku na festival je jednotná, momentálně v 1. vlně 499 Kč a bude postupně zdražovat.

Ubytování na Kontakt Fest 2024

Jelikož je festival jednodenní, sám nenabízí žádnou formu ubytování. Pokud byste si ale chtěli užít okolí, máte možnost se ubytovat přímo v lesoparku na Horečka ranči, který nabízí nocleh ve stanech s podlážkou.

Jestli se vám nechce spát ve stanu a preferovali byste spíš hotel nebo chatu, na oficiálních stránkách Obce Trojanovic je seznam doporučeného ubytování. Frenštát pod Radhoštejnem má stejný seznam na stránkách svého informačního turistického centra.

O Kontakt Festu

Kontakt Fest je novinkou mezi českými festivaly. Přestože se odehrává jen během jednoho dne, program byl minulý rok opravdu nabitý a stejně tomu bude i letos. Na programu je toho tolik, že jen hudebním festivalem Kontakt Fest opravdu nazvat nejde. Mimo vystoupení skvělých interpretů můžete navštívit i besedy a rozhovory s inspirativními osobnostmi nebo ochutnat skvělé jídlo od špičkových českých kuchařů. To vše v unikátním prostředí lesoparku Horečky.

 

Více na oficiálních stránkách festivalu >>>