Topfest 2023

Topfest 2023 Zdroj: Oficiální stránky festivalu

Topfest 2024: Program, vstupenky, line-up. Vše, co o festivalu potřebujete vědět

Topfest, v minulosti Topvar fest, je největší rockový festival na Slovensku. Od roku 2004 se festival každoročně odehrává na Slovensku v regionu Pováží. Místo konání se ale v rámci regionu poměrně často mění, letos to bude letiště Žilina. Jako každý rok se můžeme těšit na rockové a metalové hvězdy. Na pódiu vystoupí světové kapely jako Avantasia nebo Five Finger Death Punch, ale můžete se těšit i na české hvězdy, dorazí kapela Kabát nebo Škwor.

Letos se Topfest odehraje od 27. do 29 června na letišti Žilina u obce Hričovské Podhradie. 

Line-up Topfest 2024

Čtvrtek 27. června 2024 – Hel’enine Oči, Black Paisley, Gotthard, Avantasia, Scorpions, The Black Academy, Phil Campbell and the Bastard Sons, Rise of the Northstar, Stahlzeit, Landless, Alkehol, Mad Frequency, Stellaris

Pátek 28. června 2024 – Blitz Union, Crypta, Dymytry, Traktor, Panoptiko, Wanastowi vjecy, Škwor, Kabát, Lacrimas Profundere, Mixed up Everything, Porta Inferi, Čad, Dorian Gray

Sobota 29. června 2024 – Symfobia, Eclipse, Pretty Maids, Annihilator, Five Finger Death Punch, Bijouterrier, SPS, Ektomorf, Infected Rain, Metalphetamine, Migrain, Scarlet Anger, Tag my Heart, Fishing Strip

Vstupenky na Topfest 2024

Typ vstupenkyCena
Jednodenní79 €
Permanentka129 €
Permanentka VIP399 €
Permanentka VIP ROYAL1 990 €
Permanentka Dítě (12–14 let)69 €
Permanentka Junior (15–17 let)99 €
Permanentka ZTP-S99 €
Permanentka ZTP89 €

Ubytování na Topfest 2024

V areálu festivalu se nachází stanové městečko. Stan si musí každý přinést vlastní. Cena za jednu osobu ve stanu je 15 €. U stanového městečka naleznete jak WC, tak sprchy.

Doprava na Topfest 2024

Jak se nejlépe na festival dopravit pomocí veřejné dopravy, zjistíte pomocí aplikace iDos nebo vyhledávače Českých drah.

Pokud na festival dorazíte autem, motorkou či s karavanem, bude pro vás hned vedle areálu festivalu připravené parkoviště. Parkovné je možné zaplatit předem, ale i na místě. Po zaplacení bude vaše vozidlo označeno nálepkou.

Typ parkováníCena
Jednodenní10 €
Celý festival25 €

O Topfestu

Topfest, v minulosti Topvar fest, se letos bude konat již dvacátým prvním rokem. Jedná se o festival, který se soustředí převážně na rockovou a metalovou hudbu. Každým rokem pořadatelé představí velké hvězdy žánrů a připraví bohatý program, aby byl festival jedinečným zážitkem pro každého. Při jubilejním 10. ročníku na Topfestu vystoupila anglická heavymetalová kapela Iron Maiden a zúčastnilo se přes 30 tisíc návštěvníků. Festival je známý i pro české vystupující. Během let na pódiu vystoupil Karel Gott, kapela Lucie nebo Škwor a legendární česká kapela Kabát je již festivalovou stálicí.