Pohoda 2023

Pohoda 2023 Zdroj: Oficiální stránky festivalu

Pohoda 2024: Program, vstupenky, line-up. Vše, co o festivalu potřebujete vědět

Pohoda je největší festival na Slovensku. Setkávají se na něm všechny možné žánry od elektronické hudby přes indie a punk. Nejedná se ovšem jen o hudební festival, můžete se těšit na bohatý program v podobě filmů, divadla, umění a dobré gastronomie. Letos má festival připravený opravdu pestrý line-up. Ze Spojeného království se dostaví rapper Skepta, elektronický producent James Blake a z Ameriky rocková kapela Queens of the Stone Age.

Tento rok se Pohoda bude konat od 11. do 13. července již tradičně na letišti u Trenčína.

Line-up Pohoda 2024

Festival Pohoda je známý pro každoroční pestrou sestavu účinkujících a letos tomu nebude jinak. Dorazí umělci z celého světa, americká rocková kapela Queens of the Stone Age nebo funkový Black Pumas. Ze Spojeného království se dostaví drillový rapper Skepta, rocková kapela Royal Blood a producent elektronické hudby James Blake. Můžete se také těšit na islandskou zpěvačku JFDR, kterou obdivuje samotná Björk. Slovenská a česká hudební scéna bude mít samozřejmě na festivalu také své zastoupení. Katarzia, Smack One, PAST, Berlin Manson, Catastrofa nebo Pražský Výběr a to není všechno!

Další potvrzení účinkující: Pendulum, Morcheeba, Thievery Corporation, Emilíana Torrini, Richard Müller, NoName, Arlo Parks, Soft Play, The Oozes, Ni, LA Priest, The Armed, DEADLETTER, English Teacher, Descartes a Kant, Aquaserge, Le Payaco, Saténové Ruky.

Vstupenky na Pohoda 2024

Na festival Pohoda se bohužel jednodenní vstupné koupit nedá, pouze permanentky.

Typ vstupenkyCena
Permanentka139 €
Junior (15–17 let)119 €
Kids (6–14 let)59 €
Baby (3–5 let)19 €
ZTP119 €
ZTP-S139 €

 

Pokud jste na festivalu už byli a víte, že ho budete navštěvovat každoročně, nebo se vám teprve tolik zalíbí, Pohoda nabízí věčný lístek v hodnotě 990 €.

Při zakoupení vstupenky si zároveň pořizujete místo v běžném stanovém městečku.

Ubytování na Pohoda 2024

Pokud by vám běžné stanové městečko nevyhovovalo, festival Pohoda nabízí opravdu širokou škálu možností ubytování.

Typ ubytovániCena
Camping Family Park – 1 stan19,90 €
Silent Camp – 1 stan19,90 €
Stan pro 5 osob499 €
Stan pro 5 osob – ve Family Parku499 €
Tent Inn Classic – 2 osoby69 €
Tent Inn Classic PLUS – 3 osoby89 €
Tent Inn Black and Fresh – 2 osoby99 €
Tent Inn Black and Fresh PLUS – 3 osoby109 €
Igloo stan ve Family Parku – 2–3 osoby399 €

Doprava na Pohoda 2024

Jak se nejlépe do Trenčína dostavit pomocí hromadné dopravy, zjistíte pomocí aplikace iDos nebo vyhledávače Českých drah.

Pokud se na festival plánujete dopravit autem, nabízí se zde několik možností parkování, které se liší pouze tím, jak moc jsou vzdálené od areálu festivalu.

Typ parkováníCena
Parking P159 €
Parking P249 €
Parking P339 €
Parking P434 €
Parking P529 €
Parking MOTO20 €

O festivalu Pohoda

Pohoda je hudební festival, který se tradičně koná na letišti v Trenčíně. Vznikl v roce 1997 a od roku 2000 je to největší hudební festival na Slovensku. I když se festival soustředí převážně na hudbu, sami organizátoři ho prezentují jako umělecký. Doprovodný program je tak vždycky nabitý. Každý rok se můžete těšit nejen na skvělou muziku, ale i na divadelní představení, promítání filmů, umělecké instalace a skvělou gastronomii. Zpěvák a organizátor festivalu Michal Kaščák popsal, jak přistupují k atmosféře festivalu: „Pohodu se snažíme tvořit se stejným přístupem, jako byste někoho pozvali k sobě na návštěvu. Chcete, aby se u vás cítil dobře, měl dobrý program, kam si sednout, kde přespat, co jíst, a uděláte všechno pro to, aby se cítil dobře v koupelně i na záchodě.“