S maskováním začal Vasil Simkovič po výhře Čechů v Naganu v roce 1998.
Nádherná blondýnka Uljana hokejistům Ufy odhalila své přednosti
Mexická prsatice Arcelia Bravo pro změnu odhalila všechno, když Mexiko vyhrálo nad USA o postup do FIFA.
Larissa na šampionátu v roce 2010 slíbila ukázat fotku svého odhaleného hrudníku, když Paraguay vyhraje.
Nádherná blondýnka Uljana hokejistům Ufy odhalila své přednosti
46
Fotogalerie

Nahota modelek jako motivace a další šílenosti, které ženou sportovce k lepším výkonům

Velké akce s ohromným množství diváků vždy přitahovaly a stále přitahují celou řadu podivínů a i skutečných fanatiků, kteří je dokáží prožívat skutečně naplno. Výjimkou rozhodně nejsou ani sportovní události. A tak kromě podívané na hrací ploše občas můžeme mít štěstí i obnaženou ženskou hruď, parádní mexickou vlnu nebo i legendárního českého fanouška Fantomase!

Ačkoliv u nás se s ní moc často nesetkáte, mexická vlna patří mezi zážitky, který na sportovním zápase určitě chcete vidět. Vymyslel ji sportovní fanoušek George Henderson, který se živil jako profi roztleskávač - fanoušky přiváděl do varu a roku 1980 na zápase NHL úplně náhodou rozjel mezi diváky vlnu. Původně chtěl, aby všichni vyskočili najednou, jenže fanoušci byli příliš opilí na tak koordinovaný pohyb a zvedali se postupně.

Jinou o dost divnější tradici rozjeli fandové Red Wings v Detroitu. Dva bratři chtěli svůj milovaný tým přimět k výhře „štěstíčkem“ a tak je napadlo na plochu hodit chobotnici, jejích osm chapadel mělo značit potřebu osmi vítězství. A kupodivu se to povedlo. Red Wings v roce 1952 vyhráli Stanley Cup a z házení hlavonožců po gólu se stala tradice.

Samozřejmě nemůže chybět ani tradiční odhalování - a to zejména něžného pohlaví. Ačkoliv paraguayská modelka Larissa Riquelme tento trend nevymyslela, díky své kráse a oddání národnímu fotbalovému týmu ho ale značně zpopularizovala. Na šampionátu v roce 2010 slíbila ukázat fotku svého odhaleného hrudníku, když Paraguay vyhraje. Její tým sice postoupil ze skupiny, nakonec ale zlato nevyhrál.

Po ní následovaly celé tucty krásek, které svým oblíbeným týmům slíbily odhalení svého těla, pokud uspějí. A v mnoha případech se to splnilo. Ruská fanynka Uljana Trigubčaková sdílela nemravné fotky na Instagramu poté, co Ufa postoupila do finále hokejové KHL. Mexická prsatice Arcelia Bravo pro změnu odhalila všechno, když Mexiko vyhrálo nad USA o postup do FIFA.

Ani v Čechách není o fanouškovské tradice nouze. Jedním z nepostradatelných symbolů je i Fantomas - Vasil Simkovič, který se objevuje na desítkách sportovních událostí ročně v masce filmového Fantomase. S maskováním začal po výhře Čechů v Naganu v roce 1998. Více vám prozradí Vasil osobně ve videu.