Zdroj: Shutterstock

Šťastné a stylové!

Zima se nezadržitelně blíží a dlouhé zimní večery jakbysmet. Už jste přemýšleli o tom, jaký drink si s přáteli společně připravíte nebo čím je obdarujete o vánočních svátcích? Pravá nefalšovaná Tennessee whiskey potěší pod stromečkem každého milovníka kvalitního pití. A nezapomeňte, že letos s Jackem můžete oslavit i jeho 150. narozeniny. 

Jack a cola? Nejlépe v plechu

Chuť klasické whiskey Jack Daniel's je nezaměnitelná.Destilát totiž překapává přes třímetrovou vrstvu dřevěného uhlí z javoru cukrodárného, díky čemuž dostane likér typické nakouřené aroma a zároveň jemnost. Nezaměnitelná chuť vynikne především v legendárním míchaném nápoji Jack&Coke. Ve vánočním dárkovém balení najdete stylové černo-bílé plechovky, ve kterých si tradiční drink opravdu vychutnáte na sto procent.

Jack Daniels  No. 7 0,7l  + 2x plecháček, cena: 739 KčJack Daniels No. 7 0,7l + 2x plecháček, cena: 739 Kč | Brown-Forman Czechia s.r.o.

U krbu s přáteli…

Pro společné chvíle s rodinou, kamarády a kolegy se skvěle hodí medová varianta whiskey z Tennessee - Jack Daniel's Honey. Destilát, jehož základ tvoří Jack Daniel's old No. 7 a medový likér, je ideálním pitím ve chvílích sváteční pohody. Jack ho letos nabízí také v dárkovém balení se sklenicemi s designem včely. 

Jack Daniels  Honey 0,7L + 2x sklo, cena: 699 KčJack Daniels Honey 0,7L + 2x sklo, cena: 699 Kč | Brown-Forman Czechia s.r.o.

Ostrý začátek

Správný silvestrovský večírek se neobejde bez kvalitního pití. Zkuste party rozpálit už na začátku, s nejmladší z Tennessee rodiny, skořicovou novinkou Jack Daniel's Fire. Vůně ohnivého koření splývá s vyzrálostí klasické whiskey a pálivou skořicí. Oproti klasickému servírování se podává jako namražený panák. Jedině tak totiž naplno vynikne skořicová chuť.  Tato varianta je skvělým party pitím, které vás jen tak neomrzí. K dostání v dárkovém setu se čtyřmi panáky pro vaše kamarády.

Jack Daniels Fire 0,7L + 4x sklo, cena: 699 KčJack Daniels Fire 0,7L + 4x sklo, cena: 699 Kč | Brown-Forman Czechia s.r.o.

Více o našich drincích najdete zde