Kurim

Kurim Zdroj: wellnesskurim.cz

V Kuřimi se nekouří, nýbrž plave. A to i v bouřce

V Kuřimi mají ideální místo do počasí, které poslední dobou převládá. Na koupališti v Kuřimi totiž vůbec nevadí, když prší.

Venkovní koupání zde nabízí bazény netradičních tvarů včetně brouzdališť, vodních hřibů, tobogánů apod. Milovníky opalování pak potěší speciální trávník na povalování se u vody, kterého je areál plný.

Když počasí nepřeje, máme stále k dispozici vnitřní areál, který se rozkládá na dvou podlažích a nabízí krom plavání spoustu atrakcí včetně masáží. Uvnitř najdeme i tobogán, naučný bazén s unikátním posuvným dnem, zábavní bazén či různé welness bublinky. V ceně vstupného je i parní a vířivá lázeň.

 

 

Brouzdaliště má navíc takzvaný suchý koutek, který je celý prosklený a vy tak vidíte své ratolesti až z druhého konce aquaparku. Vnitřní bazén je navíc propojen s tím venkovním, a vy tak při přesunech nemusíte ani opouštět křišťálově čistou vodu. Není to pohodička? Místní restaurace nabízí týdenní menu či klasiky, jako jsou párek v rohlíku a jiné pochoutky do ruky. Za jídlo můžete uplatnit i stravenky a na internet se připojíte přes Wi-fi, které je samozřejmě zdarma.


V sobotu 6. srpna bude navíc v areálu pivní akce s rodinným pivovarem Chotěboř. V rámci prezentace tohoto rodinného pivovaru budou ve 13 a v 17 hodin naraženy bečky (tedy 2 x 100 piv), které budete moci ochutnat zdarma. K tomu vám jako bonus připraví něco k zakousnutí na venkovním grilu hojně oceňovaný kuchař Jaroslav Honek.

 

Koupaliště Kuřim

Blanenská 1082 Father Friendly - malé do článkuFather Friendly - malé do článku|Reflex.cz

664 34 Kuřim