Western

Western Zdroj: Archív

Hledali jste areál, kde můžete být kovbojem či tankistou? My ho našli

Šikland, jak se celé sdružení těchto tří dobrodružných odvětví nazývá, vám nabídne zábavu, na kterou jen tak nezapomenete. Bude totiž vesměs ušitá na míru vašim představám.

Máte rádi tanky? Není problém. Můžete se v jednom projet jakožto řidič či jen závozník v Off-road miliatry zóně. Dále je v nabídce DraXmoor, strašidelný zámek, nebo Westernové městečko. Areál nabízí i přírodní koupaliště s toboganem a brouzdalištěm nebo malou zoo.

 

V nejpopulárnějším, Westernovém městečku probíhají vystoupení třikrát denně kromě pondělků. Součástí městečka jsou samozřejmě zvířata, z nichž některá účinkují v divadle a akčních show. Ze zvířat narazíme nejčastěji na koně a bizony, můžeme však potkat i mývala nebo dikobraza. Kdo by se chtěl vmísit mezi místní a být k nerozeznání, může si zapůjčit kostýmy hodné daného areálu v místní půjčovně kostýmů, kde je velikost pro malé kovboje a jejich maličké dámy naprostou samozřejmostí.

 

 

Areál je atrakcemi tak přeplněn, že by se rodič skoro až měl bát, aby se jeho dítě na místě nezbláznilo blahem a rozpačitostí, na co skočit dřív. Jen ve Westernovém městečku, jež se pro malé jeví jako vhodnější nežli kodrcání v tanku, kam si spíš odskočí tatínek, se nabízí třeba hod tomahavkem, lukostřelba, jízda na koni, rybník pro rybaření, paintball a zkrátka snad vše, na co si vzpomenete.

 

V areálu jsou i bary a různé bufety či restaurace. Kdyby se vám tu zalíbilo tak moc, až by bylo těžké odjet, nabízí se v areálu tříhvězdičkový hotel nebo stanový kemp. Jen pozor, abyste nenarazili na jeden z táborů, který se zde pořádá. To byste měli v městečku trochu živo. Pak by vám zbýval výlet do okolí, například na krásný hrad Pernštejn. Pro hodně, hodně odvážné je v areálu nově otevřený Krokodýlí park, kde můžete sledovat například krmení tohoto predátora.

 

Nudit se zde rozhodně nebudete. Vezměte malé Old Shatterhandy a Ribanny na výlet, na nějž jen tak nezapomenou a vy s případnou projížďkou v tanku jakbysmet.

Father Friendly - malé do článkuFather Friendly - malé do článku|Reflex.cz

 

 

Western Šiklův mlýn

Zvole 49, 592 56

Zvole nad Pernštejnem