UKO

UKO Zdroj: uko.cz

V Jizerkách mají tak čisto, že se tam nemusíte přezouvat

Tentokrát se vydáváme do Jizerských hor na místo, kde je tak čisto, že se tam musíte přezouvat. Je to nedaleko Jablonce nad Nisou, nedaleko Liberce a relativně blízko Prahy. Konkrétně je řeč o UKO.

Penzion jako dělaný pro rodiny s dětmi všech věkových skupin. Počínaje tím, že jsme v horách a vzduch je zde proti městu nesrovnatelně čistší. Vaše děti mohou tedy při hraní minigolfu na střeše, na hřišti, koupání v bazénu, při skákání na trampolíně zapuštěné do země či pouhém pobíhání na paloučku dýchat z plných plic.

 

S dětmi se tu zkrátka počítá. Celý prostor je zásadně nekuřácký, mají zde dokonce dětské příbory či brindáky. Na pokoje vám pro změnu zapůjčí dětskou postýlku za sympatickýh padesát korun na noc. Jak poznáte hned po příjezdu, v penzionu je čisto a na čistotu se tu dbá natolik, že si s sebou nesmíte zapomenout přezůvky. To aby ti nejmenší, kteří se ještě plazí po zemi a vše berou do pusy, mohli v klidu ožužlávat celý interiér penzionu.

 

 

V diskusích a hodnoceních zákazníků UKO na internetu, je průměrný výsledek okolo 96 %. Například jeden z návštěvníků píše: „Byli jsme maximálně spokojeni. Můžu říct, že takovou dovolenou jsme ještě nezažili. Máme tři děti ve věku 5 let, 3 roky a 9 měsíců a vše proběhlo bez problémů. Velice příjemně nás překvapil přístup majitelů, kteří ubytovaným důvěřují a vycházejí vstříc, takže i dovolená s takhle malými dětmi byla bez zbytečných stresů a kolizí. Okolí penzionu je ideálně vybaveno pro pobyt rodin s malými dětmi.”

 

Okolní krajina Jizerskýh horOkolní krajina Jizerskýh hor|uko.cz

 

Dospělí si mohou užívat baru, venkovního grilování či výletů do okolí, například na jeden a půl kilometru vzdálenou rozhlednu Královka, či jen sbírat houby. Bowling v restauraci také potěší. Ovšem počítejme s přizpůsobením pro děti, tudíž dráha nemá postranní kanálky, aby koule vždy dorazila ke kuželkám. Alespoň se vaše ratolesti nebudou vztekat a vy si zvednete sebevědomí nějakým tím strikem „zadarmo“.

 

V restauraci jsou snídaně v ceně, po zbytek dne je vám k dispozici vybavená kuchyňka. Restaurace je samozřejmě v běžném provozu a nabízí spousty jídel, včetně klasik, jako je pizza či těstoviny. Po večeři, až se venku lehce ochladí, se můžete uvolnit v sauně. No řekněte, není tohle místo opravdu Father Friendly?

 

Father Friendly - malé do článkuFather Friendly - malé do článku|Reflex.cz

Penzion UKO
Bedřichov 299
468 12
Bedřichov u Jablonce nad Nisou

www.uko.cz