world of warcraft

world of warcraft Zdroj: archiv

Nejspolehlivější internetovou seznamkou je World of Warcraft

Jednou z největších potíží internetové seznamky je odjakživa snaha vymyslet spolehlivou metodu, která vám najde dokonalý protějšek. Online fenomén World of Warcraft to ale možná už dávno uhodil sekyrkou na hlavičku.

 

Novinářka Stephanie Rosenbloomová z The New York Times si posvítila na několik párů, které se potkaly díky vášni k nejrozšířenější online hře. Zjistila, že World of Warcraft může být prakticky dokonalou internetovou seznamkou. Díky promyšlenému hernímu systému a do nejmenších detailů vypiplaného fantastickému světu je takové virtuální dostaveníčko elfky s trpaslíkem dokonce do jisté míry efektivnější než klasické rande.

 

 

Hráči World of Warcraft totiž nemusí za každou cenu krotit monstra, vypalovat města a bojovat mezi sebou. Nepopiratelné kouzlo má i procházka po bujné džungli, zasněženém pralese nebo pláži tonoucí v mlze. Neobyčejné krásy místní krajiny můžou rozebírat na zabudovaném chatu nebo přes hlasový software. Virtuální komunikace má sice určitá rizika. Jenže asi nečekáte, že ona opravdu vypadá jako uhrančivá elfka, a naopak doufáte, že on je trochu vyšší než ten trpaslík.

 

Špitání pod virtuálně rozkvetlým stromem je docela dobrou příležitostí trochu se vzájemně poznat ještě před prvním osobním setkáním. Pro někoho navíc může být přijatelnější ve chvíli, kdy opravdu dojde na city. Když se stydí, odpojit se ze hry a počkat, dokud vlastní vyznání nerozdýchá, je v kritickou chvíli to nejjednodušší na světě – i když se jedná o svět válečnictví.

 

 

Uživatelům běžné internetové seznamky kromě toho nakonec vždy dojde dech. Protože není moc o čem mluvit. Vnější podněty chybí. Ve World of Warcraft ale asi není nic romantičtějšího, než když váš hrdina dobyje hrad jenom pro vás! Internetové seznamky si tedy ze hry můžou vzít příklad. Možná, že ta nejambicióznější to brzy zkusí s vlastní online hrou.