Podzimní barvy

Podzimní barvy Zdroj: Pexels

Černá, béžová i šedá jsou pryč. Letošní podzim obarví váš šatník do pestřejších barev

Nejatraktivnější módní sezóna je konečně tu. Podzim, doba vrstvení, kombinování letních kousků s teplejšími svršky. Čas, kdy se ještě nechceme rozloučit s dlouhými šaty, zároveň se ale trochu těšíme na cardigany, kožené bundy a mokasíny. Jaké trendy nás v nadcházejícím období čekají a které kousky by v naší skříni rozhodně neměly chybět? To prozrazuje nový Fashion trend report od GLAMI.

Doby, kdy v kurzu byla černá, béžová a šedá, jsou pryč. Letos se těšte na poměrně výrazné barvy. Mezi nejžhavější odstíny se řadí žlutá, modrá, fialová. Vedle nešlápnete ani s červenou, růžovou či zelenou. Z tohoto výčtu jasně vyplývá jedno - odvažte se a nebojte se divokých kombinací. Přece jenom je podzim do určité míry prodloužené léto, a tak buďte kreativní, odvážné a především zářivé.

V kurzu budou i potisky a vzory. Vedle nešlápnete ani s puntíky, ať už s malými a jemnými, nebo s velkými a výraznými. A jaké vzorované kousky byste si měly pořídit? Skoro všechny: šaty, sukně, svetry, mikiny, kalhoty, ale i bundy a kabáty!

Velkým hitem podzimní a zimní sezóny budou pletené vesty. Ano, správně. Ten kousek, který byl in především v minulosti. Jejich hlavní výhodou je to, že je můžete nosit na několik způsobů. V kurzu budou také péřové bundy. Než ale nastoupí to pravé zimní počasí, ještě si užijte to nejlepší: chvíle pro kabáty a bundičky. Ve vašem šatníku by v žádném případě neměl chybět kabát z umělé kůže. Stylovější kousek byste těžko pohledaly. Právě pod něj skvěle navrstvíte zmíněnou pletenou vestičku. Nevzdávejte se jej ani v chladnějším počasí.