Zdroj: pilotemna zkousku.cz

Dopřejte si letecké zážitky v podobě vyhlídkových letů

Lidé od nepaměti touží po možnosti létat. Proto si řada z nás tolik užívá létání ve všech podobách. Málokdo se však dostane až do fáze, kdy si udělá vlastní pilotní průkaz. Jaké možnosti se nabízejí, abyste si tuto zálibu i bez potřebného průkazu maximálně užili? Zajisté vám pouze cestování letadlem na dovolenou stačit nebude.

Vyhlídkové lety šité na míru

Řešení nabízejí zážitkové agentury specializující se na oblast létání. Díky nim je možné absolvovat let balonem, letadlem, vrtulníkem či větroněm. Toužíte-li se alespoň na pár okamžiků stát pilotem, agentura na zážitky vám zprostředkuje i řízení letadla. Ti, kterým by pilotáž malého letadla nestačila a chtěli by si zkusit ovládání velkého dopravního stroje, jsou pak k dispozici realistické letecký simulátor. Pro adrenalinové nadšence je připraven seskok padákem, v jehož první fázi si užijete 40 s volný pád, poté následuje 6-10 minutové klesání již s padákem.

Zážitek pro každý den

Všechny jmenované letecké aktivity jsou realizovány prakticky nonstop z více než 12 letišť po celé ČR. Jsou tak snadno dostupné pro každého z jakéhokoliv koutu naší země. Létá se ve všední dny i o víkendu, dle vašich preferencí přes den, po západu slunce či v noci. O vaše bezpečí se postarají kvalifikovaní piloti, kteří mají za sebou speciální výcvik, jež je opravňuje k držení všech potřebných certifikátů a licencí. V neposlední řadě je třeba zmínit, že se letá v nejmodernějších strojích, které jsou v současnosti k dostání.

Shutterstock

Dárek do 5 minut

Letecký zážitek je skvělým tipem na dárek na poslední chvíli. Jakmile objednáte vámi zvolenou aktivitu, bude vám během 5 minut doručen elektronickou formou dárkový poukaz. Rovněž není žádným problémem poslat vám originálně balený poukaz v dárkové krabičce poštou. Pokud si nejste 100% jistí, že obdarovaného letecký zážitek skutečně potěší, nemusíte si dělat starosti, že zůstane nevyužit. Lze ho do 30 dnů vrátit. O své peníze tak nepřijdete. Jinak běžná platnost poukazu je 6 měsíců. Za příplatek se nabízí možnost jeho prodloužení až na 1 rok. Během této doby též můžete vybraný zážitek vyměnit za jiný typ.

Nejedná se o zprostředkovatelskou agenturu

Abyste si vy nebo oslavenec svůj den maximálně užili, o to se postará letecká společnost, která tyto zážitky nabízí. Budete v rukách profesionálních pilotů, pro něž je vaše bezpečí a spokojenost prioritou. O službách skutečně na úrovni svědčí stovky recenzí od spokojených zákazníků. V nich se mimo jiné dozvíte, že většina z nich pouze u jednoho leteckého zážitku nezůstala. V čem tkví oblíbenost tohoto poskytovatele zážitků? Stojí za ní individuální přístup, přátelská atmosféra a mnohaleté zkušenosti. Letecká agentura má na svém kontě splněné zážitky pro více než 5 000 klientů, neboť realizuje přes 100 letů měsíčně.